2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

غنچه های زخمی ، عشق حرف حالیش نمیشه ، عشق مشروط ، الان شربت زغال اخته ... فضیلت خانم و دختران

دیدی همرو؟ 

🤍آدمی را آدمیت لازم است،عود را گر بو نباشد هیزم است

چرا؟ چطور؟ 

روابط داغونشون باعث ایجاد شک میشه.ادمای ثروتمند بدجنسن تو فیلما باعث میشه نتونی پولسازی کنی خیلی خیلی چیزای  دیگ ک تاثیرشو بدون اینک‌بفهمی تو زندگیت نشون میده

دیدی همرو؟ 

آره اینا رو کامل دیدم .. خیلی فیلم دیدم یادم نیست .. سیب ممنوعه تا یجایی خوب بود خیلی کشش دادن دیگه .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اووووو سیب ممنوعه تا پیرشم باید ببینم😂

اره من دیگه فصل اخرو ندیدم نفهمیدم اخرشم چیشد

مثلا تو درم رو‌بزن هم فصل یکش خوب بود بعد از بستن بهش مسخره شد

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
اره من دیگه فصل اخرو ندیدم نفهمیدم اخرشم چیشد مثلا تو درم رو‌بزن هم فصل یکش خوب بود بعد از بستن بهش ...

اره واقعا سیب ممنوعه بعد چاتای چرت شد

تو درم را بزن به خاطر اون بچهه، چیه یاد گرفتن سریالو جای حساس کات میکنن........ پنج سال بعد........ 

یک دختر یا پسر داره زنه که از شوهره پنهون کرده😑😐

🤍آدمی را آدمیت لازم است،عود را گر بو نباشد هیزم است