2777
2789
عنوان

گدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 112 پست
ماهااین شرایط دردناک واین همه سختی هارو ندیدیم وطعمشونچشیدیم، الان جلوی کولرباشکم سیرکامنت میذاریم گ ...

عزیزم کی میگه من جلوی کولر با شکم سیرم!!!!

روزایی بوده که به حضرت عباس حتی نون خالی تو خونه ام نبوده

دو روز بود بچه دار شده بودم هیچ چیزی برای خوردن نداشتیم

همین الانش چهارماهه که تلوزیون نداریم

صاب خونه بیرونمون کرده بود پول گرفتن خونه نداشتیم و خیلی چیزای دیگه

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کمیته امداد بری خودش معرفیت میکنه برای کار به جایی که برات خوبه بیمه هم میکنن.کارهایی هم که معرفیت کنن سرمایه نمیخواد .

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
عزیزم کی میگه من جلوی کولر با شکم سیرم!!!! روزایی بوده که به حضرت عباس حتی نون خالی تو خونه ام نبود ...

متاسفم گلم ولی متاهلی وایشالاک ب امیدخدامشکلاتت حل میشه  

روی صبحتم بازنای بی پناه وبی کس بودک حتی جای خواب نداشتن و دیدم گرسنگی چه بلاهایی سرشون آورده ک عفت وآبروشونوگذاشتن زیرپاشون💔

Dunyada olumden baskasi yalan

،سعی کن تو شهر خودتون برو روستایی که یکم شناخت داری روستاییا دل مهربونی دارن من از وقتی اومدم روستا همسایه ها برام دوغ وماست وخرما و ماهی وخیلی وقتا غذا خیرات میدن از شهر بیا بیرون ،یک خونه ویلایی سرایدار بشین حداقل اجاره خونه ندارین روستاییا  دست فرد نیازمند رو میگیرن باعزت واحترام خواهش میکنم فقط گدایی نکن

توفک میکنی مردایی که صیغه میکنن مجردن؟ اوناخیانتکارن که به زنای خودشون رحم نمیکنن میرن زن صیغه میکن ...

والا من نمیدونم من منظورم مثلا مرد میانسالی که زنشو ازدست داده یا جداشده و یا کسیکه کلا مجرده

اینجور مردا کجا پیدا میشن😂حق داره خونه و ماشین کم نیست الان چی میخاد دیگه

25سال ازش بزرگه ی پیرخرفت ک ازمکه اومده وگفته فقط چون زنم نمیتونه...میخام یکی باشه دیگه گناه نکنم 😒

Dunyada olumden baskasi yalan
روستا کجا من نه کسی میشناسم ن کسی دارم برم روستا چوپان شم خب شب کجا بخوابم پیش گوسفندا با بچه ...این ...

عزیزم فکر اینجا شو نکردم ،یکی از آشناهام خانمه تو هتل کار میکنه هم حقوق میگیره هم جای خواب بهش دادن بچه هاش رو هم برده دو تا پسر داره هتلا برو نظافت لازم دارن بچت هم می تونی ببری