2777
2789
عنوان

گدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 112 پست

تو رو خدا شماها با هم دعوا نکنید لحظه هاتون خراب ناخوش نکنید منو دخترم به اندازه همه شما بلا دربه دری دیدیم کشیدیم بس...خواستم یکم دلگرمی بگیرم  همین

مردا تو خرج زن دائمیشون موندن اگر هم بخوان از این کثافت کاریا کنن یه شب طرفو میبرن رستوران سیرش میکن ...

نه اینجوریاهم نیس اونقددیدم زن مطلقه صیغه کردن چن ساله خرجشونم میدن

Dunyada olumden baskasi yalan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم خودکشی کنم بخاطر بچه ام موندم.از شوهر فقط یه اسم تو شناسنامه ام هست همین...۱۳ساله زنش ام یه ...

قربونت برم عزیزم شوهر من وضعش خوبه اما بشدت ادم عوضیه که نمیشه تویه جمله توضیح بدم منم چون جایی وندارم میخوام بچه هامو بردارم وبرم تو کوچه خیابون نمیدونم چقد میتونم دووم بیارم و عاقبت خودمو بچه هام چی میشه همه درها به روم بسته شده 

میفهمم چی میگی درکت میکنم خدا یه راه خوب پیش پات بزاره امیدوارم یه شغل خوب پیداکنی وآرامش به زندگیت برگرده

شاید شغلی که برات پیشنهاد میدم دوست نداشته باشی بیا روستا چوپان شو بز و گوسفند ببر صحرا ماهی ۵ تومن ...

😐😐😐بیاد چوپان شه! 

تو روستایی که اصلا منطقشو بلد نیس هر آن ممکنه گرگ حمله کنه با یه بچه کوچیک که دو قدم راه بیاد خسته میشه و هی میگه بغل، وسط تابستون هوای گرم بچه مریض میشه که تا عصر چجوری با خودش بگردونه

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
از لحاظ قانونی آره اما از لحاظ انسانی چی! همون گدایی شرف داره به این کارا

ماهااین شرایط دردناک واین همه سختی هارو ندیدیم وطعمشونچشیدیم، الان جلوی کولرباشکم سیرکامنت میذاریم گلم ولی خدانکنه جاشون باشیم ک ممکنه شایدازاین بدتراشم بکنیم خیلیادیدم صیغه ک سهله تن فروشی میکنن بازصیغه دائم بایکی  شرف داره ب خودفروشی

Dunyada olumden baskasi yalan

ختم سوره مزمل به مدت ۱۱ شب ( این ختم غوغا میکنه برای جلب روزی و رزق ) :  

شب جمعه بعد از نماز عشاء { تا وقت نیمه شب شرعی } ، ۱ بار سوره مبارکه ی مزمّل 

شب دوم ( یا روز دوم ) ۲ بار سوره ی مزمّل 

شب سوم ( یا روز سوم ) ۳ بار سوره ی مزمّل 

.

.

.

شب یازدهم ( یا روز یازدهم ) ۱۱ بار سوره مزمّل 

{ فقط شب اول بعد از نماز عشاس ، بقیه روزها ف قی نمیکنه شب بخونی یا روز .

ختم سوره ی مبارکه ی واقعه ( کیفیتش تو گوگل هست سرچ کن ) 

ختم برای خرید خانه : به مدت ۷ شنبه پشت سر هم ( تا ظهر شنبه ) : در خانه روضه ی حضرت مسلم بن عقیل را توی خونه گوش کنید یا با اعضای خانواده یا تنهایی تا ظهر شنبه ، اگه خانه داریم و میخواهیم بزرگتر بشه هم این کار تاثیر داره .

تو گوگل بنویس : 

حرز امام جواد علیه السلام و روش نوشتن آن ( قسمت ویدئو ها 

کلیپی هست از آقای استاد حکیم محسن اسماعیلی 

{ اگر متولد تیر ، آبان،  اسفند هستید برید کافی نت و حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو پرینت بگیرید و تا کنید دورش چسب بزنید و بزارید داخل بازوبند یا گردنبند جا دعایی ) اگر متولد سایر ماه ها هستید کلیپ : حرز امام جواد علیه السلام و روش نوشتن آن را در گوگل ببینید .

در همین صفحه یه کلیپ ۳ دقیقه و ۳۰ ثانیه ای هم هست : حرز امام جواد علیه السلام و طرز صحیح نوشتن ( از آقای امید بهرامی حافظ قرآن ) .

و حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو میتونید از سایتِ موسسه ی حکمت بنیان طیبستان و یا سایتِ موسسه ی حکیم یار " زیر نظر استاد حکیم محسن اسماعیلی" از برنامه ی ایتا،  سفارش بدید بیارن .

حالا چرا میگم این دو تا سایت چون سایت های دیگه هم حرز میفروشن ( مثل موسسه اسم اعظم یا موسسه ی شرف شمس ) اما حرزهاشون برای همه روی پوست هست که بهترینش آهو است . در حالیکه طبق نظریه ی استاد حکیم محسن اسماعیلی ( بر گرفته از کتاب الخزائن مرحوم ملا احمد نراقی ) که توضیح دادن دعا و حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ، 

حرز کبیر امام جواد علیه السلام یه نمازی هم داره نماز ( مستحب موکده خونده بشه خیلی بهتره ) وقتی حرز به دستتون رسید قبلش نمازشو بخونید و بعد بلافاصله حرزو ببندید  به بازوی راستت ( بازوبند) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) روزی که میخوای نمازو بخونی و حرز رو برای اولین بار استفاده کنی نباید اون روز نباید به هیچ عنوان روز قمر در عقرب باشه و ظهرش غسل کن و یه نماز هم داره اونم بخون و بعد بلافاصله حرز رو استفاده کن .

این حرز جلوگیری میکنه از سحر جدید و تمدید سحر قدیمی و چشم زخم و نفرین و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره 

روستا کجا من نه کسی میشناسم ن کسی دارم برم روستا چوپان شم خب شب کجا بخوابم پیش گوسفندا با بچه ...اینقدر آدمای کثیف هست همه جا من جرات نمیکنم ک...میدونم خیلی ادم های بد دنبال فرصت هایی مثل من بدبخت میگردن...من باید خودم بخاطر بچم محکم نگه دارم ولی ....این روز ها نمیگذره لعنتی