2777
2789
عنوان

گدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 112 پست
مگه چی گفتم😐حالا اینا انقد زورشون میده میترسن بخاطر شوهرای خودشون فقط. درصورتیکه مردی بخاد کاری کنه ...

اینقدرمردای لاشی هستن که به فکرزن خودشون نیستن وخرج طرف میکنن .ولی به نظرم زن نبایدحتی به نون شبم اگه محتاج شد تن به این کارنبایدبده

ازخدابخوادوکیس های ازدواج زیادن که باهاش ازدواج کنن که اون طرف زن نداشته باشه والبته دردرجه اول بچشوقبول کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توفک میکنی مردایی که صیغه میکنن مجردن؟ اوناخیانتکارن که به زنای خودشون رحم نمیکنن میرن زن صیغه میکن ...

آخرشم دومی هم دست خشک میاد بیرون خرج چندانی واسش نمیکنه ، مگه اینکه شانس و اقبال بلندی داشته باشه 

ولی دست فروشی اصلا شبیه گدایی نیست اصلا قابل قیاس نیست

بله منظور من این نبود که دست فروشی مثل گدایی یا ...

میخاستم بگم فروختن یه چیز ارزون مثل کش مو به صورت دست فروشی هزار برابر بهتر از گداییه و اصلا به سرمایه زیادی نیاز نداره

غسال خونه هم فکر کردم اونجا هم بچه راه نمیدن کسی ندارم بچه بذارم..تمام بیمارستا میخوان نیرو ولی نه ب ...

هم پست قبلیم ، هم این پستمو بخون : 

اگه هر چقدر بدو بدو میکنی حل نمیشه اگه درها به روت بستس اگه مجردی نمیتونی ازدواج کنی یا ازدواج خوب نداری اصلاً هر مشکلی که داری کافیه ۴۰ روز این ذکر ساده رو ( هر روز ۱۰۰ بار تکرار کنی ) بخونی بعد میبینی که چطور درگاه برکت و فراوانی و سلامتی و خوبی و آرامش به روی زندگیت باز میشه حالا اون ذکر چیه ، ۴۰ روز بعد از اذان ظهر یعنی وقتی که خورشید درست وسط آسمونه ، کافیه ۱۰۰ بار تکرار کنی استغفر الله ربی و اتوب الیه ، 

کی میخره آخه خواهر من  من مامانم درست می‌کنه میده بهم مادرشوعرم برام می‌فرسته خیلی درصد کمی می ...

ععزیزم یک خانوم شرایط شبیه ایشون رو داشت 

الان داخل اینیستا پیچ زده و همین چیزا میفروشع 

اینم ایدیش 

Fatemehbano381@

مثل ایشون یک بچه کوچیکم داشت که بهش گفتن برو ی کار دیگه انجام بده 

دقیقا مثل همین خانوم گفت که با بچه کوچیک نمیتونم !