2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندین چی بوده

229 بازدید | 22 پست

معرفی کنید بچه ها 

بهترین هایی که خوندم:

راز یک سناریو

مومیایی

در جگر خاریست

طالع دریا 

ماهی زلال پرست

هبوط

مجموعه وحشی

زیتون

بانوی قصه 

هفت خط

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

هری پااااااااااااااتر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان های کوتاه آر ال استاین

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ایرانی نمیخونم زیاد ولی با نوی قصه رو تو نوجوونی خوندم قشنگه 

بینوایان با جرأت یکی از بهترینا بود 

کلا ویکتور هوگو بهترینه 

اصلا هر چی فرانسویه بهترینه لعنتیا

کلیدر هم عالی انصافا تو ایرانیا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

از رمان گناهکار خوشم نمیومد

غمگین ترین اعدام یا انتقام خیلییی وقت پیش 

الانم یدونه انلاین میخونم به اسم دلارای زیباست و غمگین

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
یاد رمانای سم نودوهشتیا افتادم😂😂🤦 بر باد رفته  چشمهایش کنت مونت کریستو بلندی های بادگیر ...

عقاید دلقک عالیه

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
داستان های کوتاه آر ال استاین

گندم

یلدا

پریچهر