2789
عنوان

زایمان

192 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها راهنمایی کنید من هفته ۳۳ام،عمیقا درد دارم  م ریسک زایمان زودرس دارم.اگر تایم زایمانم رسیده باشه بچه خیلی به مشکل میخوره؟؟دقیقا به چه مرحله ای برسم برم بیمارستان ؟؟

دردات چطوریه؟ 

برو حتما دکتر و استراحت مطلق باش به هفته 35 برسی

آمپول ریه را زدی؟ 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش دکترت برات نوار قلب یا سونو بگیره بهت میگه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اگر درد داری بهتر بری دکتر 

اینم در نطر بگیر اگر زایمان زودرس راس داری ممکن کیسه آبت پاره بشه

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

اصلا صبر نکن برو بیمارستان. تا جلوی زایمان رو بگیرن،تو هرچی صبر کنی احتمال تولد بیتشر میشه و دیگه نمیتونن جلو زایمان رو بگیرن، من بچم نارس دنیا اومد تجربه دارم برووو سریع بیمارستان نگران هم نباش

ی بیمارستان برو ک ان ای سیو قوی داشته باشه

عزیزم استرس بچه رو نداشته باش مطمئنن آمپول ریه زدی و الانم بچه مشکلی نداره فوقش ی دو سه هفته میمونه دستگاه

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿