eli۱۱ مدیر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 638 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 41 پست فردا قراره با خاستگارم صیغه محرمیت بخونیم میترسم یهو بد از اب دربیاد شما چه طوری به شوهرتون اعتماد کردین باهاش زندگی میکنید؟ 1402/06/03 | 17:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 638 تو محرمیت سعی کن ک همه جوره بشناسیش رفتارش با خانوادش رو بسنجی موقع عصبانیت ببینی چطوره موقع خوشحالی ... چه طوری همه جوره بشناسمش مثلا چکار کنم؟
zariizahraazarii عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1543 میخواستم بگمت تا عقدی زودتر جدا شو دیدم عروسی کردی این حرفا کم کم مثل خوره میوفته به جون آدم من خیلی ... من چاره ایی ندارم ازدواج دوممه شش ماه نامزد بودیم مثل فرشته بود ولی الان خیلی عوض شده خوبش خوبه و وقتی عصبانی میشه انگار دشمنش جلوشه .منم مثل شمام دوستش دارم ولی بعضی حرفاش و کاراش منو تا مرز تنفر میبره
shoko_af عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 846 من چاره ایی ندارم ازدواج دوممه شش ماه نامزد بودیم مثل فرشته بود ولی الان خیلی عوض شده ... از اولی چرا جدا شدی؟
zariizahraazarii عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1543 نگو تو رو خدا دلم ی جوری میشه فقط زمان بده بشناسیش ، از ساده ترین رفتارش هم نگذر ، زیر نظر مشاوره باشین ،، انشالله خوشبخت بشی
eli۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 638 فقط زمان بده بشناسیش ، از ساده ترین رفتارش هم نگذر ، زیر نظر مشاوره باشین ،، انشالله خوشبخت بشی ممنون عزیزم
zariizahraazarii عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1543 از اولی چرا جدا شدی؟ ۱۷,سالگی عقد کردم اونم مادرش همیشه باعث دعوا بود دست بزن داشت و بیکار
shoko_af عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 846 ۱۷,سالگی عقد کردم اونم مادرش همیشه باعث دعوا بود دست بزن داشت و بیکار ای ای از این مادرا چی بگم انشالله ک شوهرت درست بشه به خوبی زندگی کنید
zariizahraazarii عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1543 ای ای از این مادرا چی بگم انشالله ک شوهرت درست بشه به خوبی زندگی کنید مرسی عزیزم همچنین
دلسوووز عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 757 اره بابامم همینو میگه ولی من میترسم از حدش فرا تر بره بد بشه اصلا استرس اینو دارم حتی دستمو بگیره تا ... میشه اسمشو بگید ببینم تفاهم دارید با همدیگه یا نه با اسم خودتون البته اسم مادرهای جفتتنو میخاد ببین اگر دلت راضیه بده تا برات ببینم چی میاد هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه
sprlll عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1730 سعی کن فعلا اصلا عقد نکنی صیغه باش و اخلاق و رفتارش رو بسنج تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀
دلسوووز عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 757 مردی ک آدم انتخاب میکند چه از اقوام باشه چ غریبه به قول قدیمی ها مثل هندونه در بسته میمونه تا وقتی ... سلام خوبید هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه
دلسوووز عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 757 سعی کن فعلا اصلا عقد نکنی صیغه باش و اخلاق و رفتارش رو بسنج افرین خوب گفتی خدا کنه به حرفتون گوش بده استارتر محترم هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه
sprlll عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1730 افرین خوب گفتی خدا کنه به حرفتون گوش بده استارتر محترم اخه عقد کنه بعد تفاهم نباشه کلی بدبختی داره تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀
دلسوووز عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 757 اخه عقد کنه بعد تفاهم نباشه کلی بدبختی داره اره دقیقا بااید کلی پله های دادگاه را برند بالا و بیاند پایین وااای نصیب گرگ بیابون نکنه هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه
دلسوووز عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 757 من اگر داماد را یک دقیقه نگاش کنم تا اخر عمرشو میتونم تو خشت ببینم لامصب معلومه از سکناتش و رفتارش و عجول بودنش منتها نباید عشق چشم انسان را کور کنه اگر نماز خون و مودب و سنگین ورنگین بود اوکی هستش هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه