2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب ی اشنایی دیگ خوشت نیومد یا بد بود جدامیشی نگران نباش

اره بابامم همینو میگه ولی من میترسم از حدش فرا تر بره بد بشه اصلا استرس اینو دارم حتی دستمو بگیره تاحالا تو زندگیم نزدیک هیچ مردی جز بابام نبودم جز بابام با کسی حرف نزدم

منکه رسما خریت کردم 

همسرم بشدت عصبانیه 

مثلا دیذوز سر اینکه برا اولین بار میخاستم چسب بینیمو باز کنم خودم بزنم و خیلی هم ترسیده بود هم استرس داشتم هم فشار افتاده بود ، ب جای اینکه ارومم کنه بدتر سرم داد زد و وحشی بازی در اورد ک عرضه نداری انگار میخای کوه بکنی و... 

بعدم قرار بود بریم بیرون ک‌کنسلش کرد

امروزم رفته کار و من دارم تو خونه دیونه میشم

مردی ک آدم انتخاب می‌کند چه از اقوام باشه چ غریبه به قول قدیمی ها مثل هندونه در بسته میمونه تا وقتی ک با طرف زندگی نکنی نمیتونی متوجه خوب و بدش بشی بلوغ ازدواج هم اینه ک هر دو طرف اینو بدونن از دو خانواده متفاوت با دو اخلاق و فرهنگ و افکار متفاوت میخوان کنار هم قرار بگیرن و زمان بره تا بتونن با خلق و خوی هم کنار بیان پس با هرمشکلی ک تمام زندگی ها بالا پایین زیادی داره نباید کم آورد و کنار کشید من و شوهرم با اینکه فامیل بودیم و ۵سال باهم دوست بودیم بعد عقدمون ۶ماه دعوا داشتیم تا تونستیم همدیگه رو بشناسیم و اخلاق های همدیگع دستمون بیاد ولی وقتی رفتیم زیر یک سقف متوجه شدیم ک همدیگه رو نمی‌فهمیم  برای همین میگم تا با طرف زندگی نکنی متوجه نمیشی

مردی ک آدم انتخاب می‌کند چه از اقوام باشه چ غریبه به قول قدیمی ها مثل هندونه در بسته میمونه تا وقتی ...

پس با صیغه محرمیتم معلوم نمیشه چه طوریه.نمیدونم چه خاکی به سر کنم😭

عروسی

میخواستم بگمت تا عقدی زودتر جدا شو دیدم عروسی کردی این حرفا کم کم مثل خوره میوفته به جون آدم من خیلی کشیدم اینا رو خیلی الان بااینکه کارمون ب جدایی کشیده ولی اصلا هم دلم نمیخواد جدا شم اگر تو عقد بودم جدایی برام آسون تر بود ولی الان عروسی کردم دلم نمیخواد مخصوصا ک شوهرمم خیلی دوست دارم ولی خب حرفاشون داشت ک مث خ ره منو خورد میگرد

پس با صیغه محرمیتم معلوم نمیشه چه طوریه.نمیدونم چه خاکی به سر کنم😭

تو محرمیت سعی کن ک همه جوره بشناسیش رفتارش با خانوادش رو بسنجی موقع عصبانیت ببینی چطوره موقع خوشحالی رفتارش با تو با خانوادت فقط اینو بگم ک به هیچ عنوانی قبول نکنی ک با خانواده شوهرت یه جا رندگی کنی حتی تو یه خیابون ام نباشید