2777
2789
عنوان

خودکشی یا زندگی اینجوری؟میشه کمکم کنین😞🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 69 پست
کنکور که همه زندگی نیست  سعی کن یک کاری که حال دلت خوب میکنی خوشحال ت میکنه انجام بدی

بخدا هیچی خیلی خوشحالم نمیکنه.. میخوام برم یه رشته و بعد مهاجرت کنم که از این همه مریضی فرار کنم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
اگه خودکشی کنی که اون دنیا برات سختتر از این دنیا میشه. واقعا خودکشی نمیرزه پس توکل کن به خدا ارت ...

چون از اون دنیا میترسم خودکشی نمیکنم. کاش اعتقاد نداشتم💔

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو دوره ای هستی که خیلی فشار روته اروم باش و صبور میگذره  تموم میشه میری دوره بعد

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

هیچ آرزویی ندارم..بی هدف زندگی میکنم..از همه مردا متنفرم و تا آخر فمر ازدواج نمیکنم مهمترینش عشق یه ...

عزیزم اگه خیلی داری اذیت میشی حتما ی تراپیست خوب برو مشکل مالی هم نداری 

قطعا ی طرحواره هاییی داری ک حالت اینطوریه

بازم عالیه دختر  من بارتبه 60هزار الان ب حودم میبالم ک باکلی دغدعه و مشکل این شدم  ازین ...

خب من از دهم واسه کنکور میخوندم..خییلی درس خون یودم.. کلی هزینه کردم..تو بهترین مدرسه شهر و بهترین امکانات ولی بخاطر وضعیت روحیم همه چی رو خراب کردم

چون از اون دنیا میترسم خودکشی نمیکنم. کاش اعتقاد نداشتم💔

خدا رو شکر که اعتقاد داری.

برای حال خوبت تلاش کن.تلاش در راه درست

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

مطلب روانشناسی خوندن با رفتن پیش یه روانشناس خوب فرق داره..حداقل به خودت فرصت بده یه جلسه برو..کی گف ...

میترسم وقتی از عشق یه طرفه باهاش صحبت کنم بگه فراموشش کن وقتی نمیخوادت..ولی من نمیتونم💔

اونا نصیحت میکنن. من مطالب روانشناسی زیاد خوندم هیچ اثری نداشت. ولی اینجا خیلیا درک میکنن چون خودشون ...

بیا برو اول باشگاه ورزشی ثبت نام کن .پیاده روی کن به مردم سلام کن .اون چند سال تنهایی رو جبران کن ،شاد باش آهنگ شاد گوش کن .بیا وسط پذیرایی برقص خونه خاله وعمو ...برو ،سفر برو خودکشی چیه افتاده رو زبون همه جوانها امروز سه تا دیدم تاپیک زدن خودمو بکشم؟کوفت نه نکش زنده زندگی میخواد .برخیز گل من

خواهرمن خودشو کشت من داغونم من افسرده ام ولی جلو خودمو میگیرم

چ رشته ای میخاستی؟ من س سال پشتم امسال احتمالن نتونم ب هدفم برسم میمونم پشت دارم لههه میشم ولی مجبو ...

من پزشکی یا دندون.. ولی با این وضعیتم درس خوندن محال شده.. کتابو باز میکنم اشک میریزم