2777
2789
عنوان

خودکشی یا زندگی اینجوری؟میشه کمکم کنین😞🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 69 پست

پسری که نمیخوادت آویزونش نباش ، دوروزه دیگه بری زیر یه سقف تازه قدر خودتو میفهمی ، 

الآنم من نمیگم فراموشش کن منطقی فکرکن وبا منطق مثل یه فرمول به این برس که کنار بذاریش تا هروقت یادش افتادی فرمول رو مرور کنی . کاش خوب توضیح داده باشم . 

عزیزم مشاور یا روانشناس اصلا بد نیست اگه خوبشو پیدا کنی خیلی میتونه مفید باشه پس حتما اگه میتونی به ...

مرسی.. ببینم چی میشه💙

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی تو فک کن الان خودکشی کردی و مردی دور از جونت گذاشتنت قبر نمیترسی تک و تنها بعدش تا آخر باید عذا ...

🥺😞مرسی از حرفات💙

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
ب بین ما اومدیم تا زندگی کنیم قرار نیست رو جاده صاف ب خواسته هامون برسیم بالا بلندی داره اگه هزینش د ...

ب بدنت ب روحت احترام بذار اینجوری حال بهتری خواهی داشت فقط بگرد ب بین با چی عشق میکنی 

من تازه با گذشت سالیان زیاد دیدم هیچ موجودی ب درد آدم نمیخوره جز مادرم همه آدم تو سختی ها ول میکنن یا منت رو سر آدم میذارن ولی خدا چنان دستتو میگیره حتی اگه خواسته هامون بهمون نده 

پسری که نمیخوادت آویزونش نباش ، دوروزه دیگه بری زیر یه سقف تازه قدر خودتو میفهمی ،  الآنم من ن ...

میفهمم چی میگی ولی اون آخرین انتخابمه..اون نشد دیگه مهاجرت میکنم و قطعا برام امکانپذیر نیست یا خارجی ازدواج کنم

چون من هلاکویی زیاد شنیدم اما اعتقاد ندارم برا همین میگم  

حیفه بنظرم!

برو کشفش کن با دلیل و سند،از اهلش جستجو کن.

از هلاکویی چی شنیدی؟

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

اشتباه تایپ شد  منظورم اینه هلاکویی ب آخرت اعتقاد نداره

به هلاکویی چیکار داری شما؟!

عزیز،برنامه از سرگذشت دختری به اسم ساناز اومد روایت زندگیشو تعریف کرد،خیلی قشنگه دوست داشتی ببین اگه ندیدی.فکر کنم این روایت مربوط به 30 و31 مرداده.

گلم اعتقاداتمونو نباید از مردم عادی بگیریم.ما خدا داریم،قرآن دارم.امان داریم.خدا 124 هزار پیغمبر رو برای هدایت ما فرستاده.

دیگه باید چیکار میکرد خدا که ما به آخرتش اعتقاد پیدا میکردیم؟!

موفق و عاقبت بخیری باشه جانم😍😘

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

اشتباه تایپ شد  منظورم اینه هلاکویی ب آخرت اعتقاد نداره

لینک برنامه از سرگذشت،واقعا آدم حیرت زده میشه از دیدن و شنیدن روایت این آدما !! بخصوص قسمت پسری که متولد 73 اس به اسم علی و ماجرای زندگیش.و قسمت دختری به اسم ساناز.با حضور حامد عسگری و سرلک

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://tvnasim.ir/program/389000&ved=2ahUKEwi9lp2ix-eAAxWMQPEDHTerDIIQFnoECBEQAQ&usg=AOvVaw2esRLkHfBjfnvf8JUqYyOJ

هیچ آرزویی ندارم..بی هدف زندگی میکنم..از همه مردا متنفرم و تا آخر فمر ازدواج نمیکنم مهمترینش عشق یه ...

چندسالته 

این عشق یک طرفه با خیلی ازما پیش اومده

ولی ادامه دادیم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه چیزی هم من بگم امتحانش ضرر نداره یه دکتر طب سنتی برو سودا زیاد بشه اینجوری میشه آدم یه دارو هست دکتر خیر اندیش داره آنتی سودا اینو یه دوره بخور ضرر نداره البته پیشنهاد می کنم طب سنتی برو