2777
2789
عنوان

خودکشی یا زندگی اینجوری؟میشه کمکم کنین😞🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 69 پست
عزیزم دیدگاهت نسبت به روانشناس اشتباهه اونا خودشون میدونن که هیچکس از نصیحت خوشش نمیاد به خصوص جوان ...

شما مشاور آنلاین میشناسین که هر چی میخواد بگه فقط نصیحت نکنه یا نگه فراموشش کن؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
شما مشاور آنلاین میشناسین که هر چی میخواد بگه فقط نصیحت نکنه یا نگه فراموشش کن؟

ببین عزیزم طبیعتا توی هر قشری هم آدم کاربلد وجود داره هم آدم نابلد

همونطور که ما میگردیم تا یک دکتر متخصص خوب برای مشکل جسمی که داریم پیدا کنیم برای مشاوره هم باید یک نفر که به تخصصش اشراف و آگاهی کامل داره توی شهر و منطقه مون پیدا کنیم.

بله عزیزم یک مشاور آنلاین خیلی فوق العاده میشناسم که جزء فالوورهای پیجشم هستم

ان شاءالله که بتونی به زودی زود از مشاوره ش استفاده کنی

@bazr_tohid

بعد از مطالعه هایلایت به دایرکتشون پیام بده

این پیج وقت دهی مشاورشون هست که تازه ایجاد شده.

پیج اصلیش یکی دیگه س.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهییی عزیزم

‌کاش دوستت بودم 

دوست پیدا کن از خونه بزن بیرون

یه محیط جدید برو ارتباط با ادم جدید 

ادم شاد روحیه ات رو میسازه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ببین عزیزم طبیعتا توی هر قشری هم آدم کاربلد وجود داره هم آدم نابلد همونطور که ما میگردیم تا یک دکتر ...

اوکی، مرسی ازت💙

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

زندگی در حال گذر 

از این حالت بیا بیرونو لذت ببر بابا

الان جوونی میتونی زندگی کنی

با رتبه ای که اوردی بهترین رشته ای که میشه رو انتخاب کن و برو دانشگاه اونجا کلی روحیت عوض میشه

الهییی عزیزم ‌کاش دوستت بودم  دوست پیدا کن از خونه بزن بیرون یه محیط جدید برو ارتباط با ادم ...

دوست خیلی خوب هم دارم اتفاقا..اگه اونا نبودن ‌که تا الان زنده نبودم :)

زندگی در حال گذر  از این حالت بیا بیرونو لذت ببر بابا الان جوونی میتونی زندگی کنی با رتبه ای ...

رشته مورد علاقم که قبول نمیشم ولی خب💙

منم پشت کنکور بودم اون اخرش که دگ باید قبول کنی همینه خب سخته ولی احساس خودکشی موقته باور کن زندگی خ ...

من مشکل اصلیم کنکور نیست.. کاش کنکور بود😞تو کامنتا گفتم

عزیزم مشاور یا روانشناس اصلا بد نیست اگه خوبشو پیدا کنی خیلی میتونه مفید باشه پس حتما اگه میتونی به فکرش باش.خدارو شکر اعتقاد داری بهش مطمئن باش حواسش بهت هست. بیشتر باهاش حرف بزن معنویتت رو بیشتر کن.آروم باش و دعا کن هرچی صلاحته برات جور کنه در کنارش حتما تلاش کن برا خوب شدن حالت

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
هیچ آرزویی ندارم..بی هدف زندگی میکنم..از همه مردا متنفرم و تا آخر فمر ازدواج نمیکنم مهمترینش عشق یه ...

اوکی تو فک کن الان خودکشی کردی و مردی دور از جونت گذاشتنت قبر نمیترسی تک و تنها بعدش تا آخر باید عذاب بکشی ک چرا خودتو کشتی جدا نمیترسی 

یعنی چی هدف ندارم هدفاتو خودت بساز ب خاطر ی عشق ی طرفه مسخره میخوای تا آخر عمر ازدواج ی بذار سنت بره بالاتر چ از نظر عاطفی چ از نظر جنسی انقدر بهت فشار میاد ک خودت دوست داری هر چه زود تر ازدواج کنی 

متاسفام ک انقدر رک بودم بدم میاد از کلمه  خودکشی 

خودکشی کار ضعیفا و ترسو هاست تو جسور تر از این حرفایی

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

ب بین ما اومدیم تا زندگی کنیم قرار نیست رو جاده صاف ب خواسته هامون برسیم بالا بلندی داره اگه هزینش داری حتما پیش مشاور برو من هزینش نداشتم اومدم چکار کردم خونم تمیز مرتب همیشه نگه داشتم ب ورزش علاقه داشتم رفتم یه روز در میون استخر یه روز هم باشگاه هرروز یه سوره قرآن خوندم خدا کمکم کرد نمازم مرتب دوباره میخونم بعد نماز میشینم ب قرآن خوندن از خدا کمک کردن غذام مفید میخورم و سعی میکنم اصلا درد و دل نکنم ب گذشته فکر نکنم