da_r_y_a مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 44 عنوان رسیدن به هدف 💙 48 بازدید | 4 پست سلام روزتون بخیرمن یک هدف مهم دارم نیاز دارم ک یکی بهم امید بده که میشه شما چجوری وقتی نا امید میشین یا استرس میگیرین امید و انگیزتونو حفظ میکنین؟ 1402/06/03 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلول_گالوانی4 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1477 وقتی خسته شدی ب ایندش فک کن ب اسیب هایی ک قراره بزنه فک کن اگ چیز رقابتی هستش بدون هر لحظه سستی تو باعث میشه یکی ازت بزنه جلو #کاربر آقا #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی.... #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم... #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
da_r_y_a مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 44 انگیزه مهم نیست نظم مهمه منظورم اینکه یک وقتایی میترسی ک نکنه نشه و نتونم و همه چی خراب شه و ...اینجور وقتا چه فکری آرامش میده بهتون ؟
da_r_y_a مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 44 انگیزه مهم نیست نظم مهمه این پیامو چند وقت پیش گذاشتم و الان به حرفتون رسیدم واقعا انگیزه فقط برای شروعش مهمه بعدش فقط نظم و روتین شدنه که اهمیت داره 🤍