2777
2789

قطب وناحیه درنظرداشته باش این کمک من دوم براکسی انتخاب رشته نکن بدقبول شه مقصرمیشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطب وناحیه درنظرداشته باش این کمک من دوم براکسی انتخاب رشته نکن بدقبول شه مقصرمیشی

خودش ازم خواسته

و اینکه فقط فرهنگیان میخواد 

هیچ چیز دیگه نمیخواد بزنه 

به نظرت اول از اولویت های محل زندگی شروع کنیم بزنیم بعد بقیه ی ظرفیت های استانمون رو؟؟ یا طبق مسافت شروع کنیم از نزدیک ترین محل خدمت بزنیم بریم دور تر؟؟ کدوم روش بهتره؟؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
اول ببین خودش به چی علاقه داره  و کدوم شهرارو میتونه بره  براساس این دو تا براش انتخاب ر ...

فقط فرهنگیان میخواد 

هیچ چیز دیگه نمیخواد بزنه 

به نظرت اول از اولویت های محل زندگی شروع کنیم بزنیم بعد بقیه ی ظرفیت های استانمون رو؟؟ یا طبق مسافت شروع کنیم از نزدیک ترین محل خدمت بزنیم بریم دور تر؟؟ کدوم روش بهتره؟؟

[QUOTE=307234848]خودش ازم خواسته و اینکه فقط فرهنگیان میخواد  هیچ چیز دیگه نمیخواد بزنه  به نظرت اول از.. شهرخودت بزن اون طرفیتابه صراحت نوشته مال بومی شهرفلان مشخص کرده  مال بومیای اون شهرن بعدبرو اون دوسال دانشگاه دولتی بعدفرهنگیانوبرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام بانوجان💛

تو تایپیک هاتون متوجه شدم که رشتتون امور تربیتی فرهنگیان هست.

من رتبم ۶۰۰ شده و میخواستم برم مشاوره ی فرهنگیان..

ولی شهرمون نداره💔

دیگه امور تربیتی رو انتخاب کردم

میخواستم ببینم شما از این رشته راضی هستین؟

و حقوق دانشجو معلم الان چقدره؟

میتونم هم معاون پرورشی بشم هم مشاور مدرسه؟

آخه خیلی دوس دارم مشاور شم..

امکان ادامه تحصیل توی رشته روانشناسی هست؟

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
سلام بانوجان💛 تو تایپیک هاتون متوجه شدم که رشتتون امور تربیتی فرهنگیان هست. من رتبم ۶۰۰ شده و میخ ...

سلام عزیزم 

تبریک میگم

بله عزیزم راضی ام 

حقوق هم با کسورت حدود 4 5 تومن میشه 

درمورد مشاور مدرسه شدن هم بله امکانش هست ولی بیشتر بستگی داره اداره کجا و برای چی بفرسته شمارو 

سلام عزیزم  تبریک میگم بله عزیزم راضی ام  حقوق هم با کسورت حدود 4 5 تومن میشه  در ...

شما خودتون رتبتون چند بود که قبول شدین؟

من چشمام ضعیفه

ولی از طرفی هم حافظ قرآنم

خیلی برای مصاحبه استرس دارم از الان🤦🏻‍♀️💔

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚