واقعا ؟!!!این کار رو کردین .عکس العملش چی شد .ادامه پیدا کرد رابطه .از قبل چقد همو میشناختین خیلی ع ...
اره بچه بودم خدایی گول دوستمو خوردم
یماهی بود میشناختمش اره دوسال ادامه پیدا کرد جدا شدیم ولی اون هنوز میخاد ی ۳سالیه همش پیام میده ک برگرد دیگ خدم بناب دلایلی نمیخام
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇
شهر سر جاشه همون کوچه ها هنوزم هستش حتی همون خیابونا
ولی اون دیگه نیس🙂
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇