2777
2789
آخر دیت یا رابطه؟ تلفنی و ویدئوکال هم خجالت میکشی؟ من شب بعدش که دیدمش خجالتم کامل ریخت ولی شب اول ...

من  خجالتی ام اگه به کسی احساس داشته باشم 

وگرنه توی خرید و مغازه و ... خیلی جسور و با اعتمادم 

چون فقط به کسی که حس دارم اینجورم 

وگرنه مغاره دار و ... خیلی جدی و محکمم 

از اونور هم من پسری که بهش محرم نیستم اینجورم 

پسره شوهرم بشه و اخلاقش مثل خودم شوخ و مهربون باشه از سر و کولش بالا میرم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ولی خب من اینجوری نیستم کلا اوکیم ینی از لحاظ خانواده هم کلا همین شکلیم خودشم میدونه

اهان خب پس حداقل چهارچوباتو مشخص کن و درمورد لباس هم بنظرم هر چی همیشه میپوشی همونو بپوش کلاخودت باش و رابطه رو روی شناخت پیش ببر ن روی احساسات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااییی اینو چرا گفتی من نزدیک پریودمههه🥲🥲🥲🥲

خب  تحقیقات خارجی هاس،  صدای  یک  گروه  از خانوما  رو ضبط کردن ک  هر روز  باید  از یک تا ده میشمردن

بعد دیدن  صدای همه شون  توی  روزای بعد پریود  دلبر تر بود،  نسبت به  هفته پریود و یک هفته قبلش،   و حتی  عکس  هم  گرفتن  ازشون هر روز  و  از آقایون  ک خواستن  ک  بگن  مثلا  فلان  خانم  تو  کدوم  عکس  خوشگل تر افتاده  ،  بعد همه عکس های  ک  تو روزای  تخمک گذاری بوده  رو انتخاب کردن و گفتن  اینجا  جذاب تره     اما  توی  روزای پریودی  جذابیت زن کمتره،  حالا  اینسری رو برو  اشکال نداره   ،  از دفعه های  بعدی  رعایت کن

خداوند نور آسمان ها و زمین است
آره منم دیدم ولی منو با همه رنگی دیده دیدار اول نیست ولی اولین باره که به عنوان قرارو دوستی میخوایم ...

اگه خودت حالت با قرمز خوبه خوب همونو بپوش.اگه ۱۷ سالته ارایش زیاد نکن .کلا میگم نه فقط امروز

اقا من ك تو ديت اول چون از قبل مجازي اشنا شده بوديم تو مجازي بهش گفته بودم ببينمت بغلت ميكنم 

منم تو ديت اول تايمي بود ك ب شدت درگير بودم 

ديدمش يادم رف بغلش كنم 😂 اقا ازم ناراحت شده بود ك چن مدت بعد بم گف 😂😂🤣 گف ناراحت شدم ازت ولي  سعي كردم خودمو اروم كنم 😂😂 اخه لعنتي اولين بار ديدن ادم استرسي و هيجان همه چي يادش ميره 😂 

بهش موقع رفتن گفته بودم بمون فلان جان ا بيام زودتر از من رسيده بود هي زنگ ميزد ، يه مكان شلوغي بود من داشتم ميرفتم سمت اون مكان اين طاقت نياورده بود چن متر از مسيري رو اومده بود جلو منو گم كرد 

بعد ديدم يهو زنگ ميزنه ، گف حركت نكن بمون 😂 برگرد ببينم 😂😂 از كنارم رد شده بود دوتايي زير چشي هم ديد زده بوديم ولي حواسمون نبود 😂😂

….

آره منم دیدم ولی منو با همه رنگی دیده دیدار اول نیست ولی اولین باره که به عنوان قرارو دوستی میخوایم ...

اها اونوقت اوکیه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

درمورد لباس من شالم قرمزه یکی گفت قرار اول قرمز نپوشی من چیکار کنم آخه من با رنگهای مختلف زیاد دیده ...

ن اینکه شال قرمز باشه بد نیس ب نظرم 

مهم اینه لباشات تناسب داشته باشن

من  خجالتی ام اگه به کسی احساس داشته باشم  وگرنه توی خرید و مغازه و ... خیلی جسور و با اع ...

منم مثل شمام با بقیه مشکلی ندارم

راستش من با اینکه آدم بی اعتقادی نیستم ولی محرمیت تو رابطه عاطفی برام معنی نداره. همیه چارچوب و خط قرمز خودمو دارم ولی با این وجود اینجوری نیس که بگم وارد رابطه ای نمیشم یا اگه شدم خیلی رسمی برخورد میکنم

البته که تو عمرم با دو نفر بیشتر تو رابطه نبودم

اقا من ك تو ديت اول چون از قبل مجازي اشنا شده بوديم تو مجازي بهش گفته بودم ببينمت بغلت ميكنم  ...

ای خدااااا چه کیوت😂

ما هم مجازی آشنا شدیم برعکس من میگفتم فقط دستتو میگیرم و کنارت میشینم نمی‌ذارم بوسم کنی

اولین بار که دیدمش خجالتی بودم اونم هی بوسم میکرد و چلوند منو دو روز بعد یادم افتاده بود چه شرطایی براش گذاشته بودم😂😂

البته نمیتونستم از کسی که ۶ سال عاشقمه و بعد از یکسال رابطه جدی توقع داشته باشم بغلم نکنه😁 

من خجالتی ام اگه به کسی احساس داشته باشم وگرنه توی خرید و مغازه و ... خیلی جسور و با اعتمادم چون فق ...

اسی الان تو رابطه ای یا ازدواج کردی ؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕