2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اول اینکه تبریک میگم انشالله ک تا ابد عاشقانه و خوشبخت با هم بمونید و بسازید زندگیو پا ب پای هم❤️

بعد اینک بدون بهتریییین روز زندگیته 

پس اصلاااا استرس نگیر سعی کن توی هر شرایطی آروم باشی و فقط لذت ببری از همون اول صبح تا آخر شبش فقط بخند و شاد باش چون دیگ تکرار نمیش

بعد من خودم کفش پاشنه بلند نمیتونم بپوشم علی الخصوص ک از صبح تا شبم قراره پات باش من انتخابم کتونی سفید بود و اصلا اذیتم نکرد 

بعد شینیون مو هم سلیقه ای هست و من تحقیق ک کردم بهم میگفتن شینیون بسته انتخاب کن چون شینیون باز ممکنه اذیتت کنه تا آخر شب

وسايلي ک لازم داری تو طول روزش بزار توی ی ساک 

چون قراره لباساتو بزاری توش یا هرچی ک میبینی نیاز داری 

شارژ گوشیتو شب قبلش پر کن چون تماس میگیرن باهات یا عکس و فیلم میخوای بگیری از خودتون 

دسته گلی بگیر ک گیر نکنه ب لباست و لباستو نخ کش کنه 

من پاییز بود عروسیم گل خشک بود و هی گیر می‌کرد ب لباسم😅

وقتی می قصی تموم تمرکزت ب رقصت باش و ب چشما مهمونا خیره نشو فقط تمرکزت ب همسرت و رقص باش

تا میتونی برقص و خوش بگذرون شبیه ک تکرار نشدنیه 

ممکنه دیر و زود بشه تالار یا آرایشگاه یا فیلمبرداری یا هرچی 

تو نباید استرس بگیری 

تو عروسی و شب توعه و باید فقط کیف کنی 

دغدغه نداشته باش توکلت ب خدا باش ک الهی خوشبخترین باشی

کسی ک از مزونش لباستو کرایه کردی خودش روز عروسیت باید بیاد آرایشگاهت و لباستو تنظیم کنه

بمونید برای هم😍❤️🌹

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

اگر کفش پاشنه بلند هم داری 

و میبینی از صب تا شب اذیتت میکنه 

میتونی برا عکاسی ببری و اونجا بپوشی بعد دوباره کتونی بپوشی

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍