2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه تبریک میگم انشالله ک تا ابد عاشقانه و خوشبخت با هم بمونید و بسازید زندگیو پا ب پای هم❤️

بعد اینک بدون بهتریییین روز زندگیته 

پس اصلاااا استرس نگیر سعی کن توی هر شرایطی آروم باشی و فقط لذت ببری از همون اول صبح تا آخر شبش فقط بخند و شاد باش چون دیگ تکرار نمیش

بعد من خودم کفش پاشنه بلند نمیتونم بپوشم علی الخصوص ک از صبح تا شبم قراره پات باش من انتخابم کتونی سفید بود و اصلا اذیتم نکرد 

بعد شینیون مو هم سلیقه ای هست و من تحقیق ک کردم بهم میگفتن شینیون بسته انتخاب کن چون شینیون باز ممکنه اذیتت کنه تا آخر شب

وسايلي ک لازم داری تو طول روزش بزار توی ی ساک 

چون قراره لباساتو بزاری توش یا هرچی ک میبینی نیاز داری 

شارژ گوشیتو شب قبلش پر کن چون تماس میگیرن باهات یا عکس و فیلم میخوای بگیری از خودتون 

دسته گلی بگیر ک گیر نکنه ب لباست و لباستو نخ کش کنه 

من پاییز بود عروسیم گل خشک بود و هی گیر می‌کرد ب لباسم😅

وقتی می قصی تموم تمرکزت ب رقصت باش و ب چشما مهمونا خیره نشو فقط تمرکزت ب همسرت و رقص باش

تا میتونی برقص و خوش بگذرون شبیه ک تکرار نشدنیه 

ممکنه دیر و زود بشه تالار یا آرایشگاه یا فیلمبرداری یا هرچی 

تو نباید استرس بگیری 

تو عروسی و شب توعه و باید فقط کیف کنی 

دغدغه نداشته باش توکلت ب خدا باش ک الهی خوشبخترین باشی

کسی ک از مزونش لباستو کرایه کردی خودش روز عروسیت باید بیاد آرایشگاهت و لباستو تنظیم کنه

بمونید برای هم😍❤️🌹

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

اگر کفش پاشنه بلند هم داری 

و میبینی از صب تا شب اذیتت میکنه 

میتونی برا عکاسی ببری و اونجا بپوشی بعد دوباره کتونی بپوشی

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍