2821
2789
بد ی سوال دیگ من شنیدم از زیر شال میبندن بد ژیپون میپوشن راسته؟

نگاه کن تو زیر لباس عروسی ساپورت باید بپوشی ک تورت رفت بالا یا نشستی یهو تورت رفت بالا پاهات مشخص نباش 

بعد ژیپون رو میپوشی و اون کسی ک از طرف مزون میاد میاد ژیپون رو طبق هیکلت تنظیم میکنه و ازت میپرسه میخوای خیلی تورت پف کنه یا ن پفش کم باش و تو مثلا میگی پف نداشته باش و اون ژیپون رو طبقش تنظیم میکنه 

بعد روش تورتو رو میپوشه 

از من ک شال نبستن

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همسرم قدش بلند تر از منه ولی کفش تابستونی از اون لژ دارا گرفتم برای تالار

در کل باید باهاش راحت باشی ک پاهات رو اذیت نکنه تا آخر شب 

من شب عقدم از پا درد ترکیدم کفشم پشت پامو میزد اصن نابود شدم😢

عروسیم از لجم گفتم کتونی میپوشم و راحت بود😅

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
آهان 

مزون رو هماهنگ کردی ؟

ازت پرسیده کی عروسیته و ساعت ارایشگاهتو پرسیده؟

ارایشگاه هنوز ساعت نگفته ولی مزون اسم آرایشگاه وپرسید دیگ نمیدونم بیان یا ن

اون روز باید وقتی کارت توی ارایشگاه تموم شد از مزون بیان لباستو برات بپوشن یا اگ خودت بلدی لباستو تنظیم کنی ی نفر بره لباستو از مزون برات بیاره خواهری زنداداشی و.. ک معطل نشی 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز