2777
2789
بد ی سوال دیگ من شنیدم از زیر شال میبندن بد ژیپون میپوشن راسته؟

نگاه کن تو زیر لباس عروسی ساپورت باید بپوشی ک تورت رفت بالا یا نشستی یهو تورت رفت بالا پاهات مشخص نباش 

بعد ژیپون رو میپوشی و اون کسی ک از طرف مزون میاد میاد ژیپون رو طبق هیکلت تنظیم میکنه و ازت میپرسه میخوای خیلی تورت پف کنه یا ن پفش کم باش و تو مثلا میگی پف نداشته باش و اون ژیپون رو طبقش تنظیم میکنه 

بعد روش تورتو رو میپوشه 

از من ک شال نبستن

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم قدش بلند تر از منه ولی کفش تابستونی از اون لژ دارا گرفتم برای تالار

در کل باید باهاش راحت باشی ک پاهات رو اذیت نکنه تا آخر شب 

من شب عقدم از پا درد ترکیدم کفشم پشت پامو میزد اصن نابود شدم😢

عروسیم از لجم گفتم کتونی میپوشم و راحت بود😅

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
آهان 

مزون رو هماهنگ کردی ؟

ازت پرسیده کی عروسیته و ساعت ارایشگاهتو پرسیده؟

ارایشگاه هنوز ساعت نگفته ولی مزون اسم آرایشگاه وپرسید دیگ نمیدونم بیان یا ن

اون روز باید وقتی کارت توی ارایشگاه تموم شد از مزون بیان لباستو برات بپوشن یا اگ خودت بلدی لباستو تنظیم کنی ی نفر بره لباستو از مزون برات بیاره خواهری زنداداشی و.. ک معطل نشی