2777
2789
عنوان

من بدجنسم

369 بازدید | 20 پست

من از مهمون بدم میاد همه میگم بدجنسی چیکار کنممم خبب تحمل ندارممم😭

الان اول صبح فهمیدم ۲۰ ، ۳۰ تا مهمون قراره بیان اصلا دست به سیاه سفیدم نمیزنن اخه😭

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

اتفاقا حق داری 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خودت هم مهمونی نمیری نه بدجنس نیستی،ولی اگر چترباز باشی هی بری خونه ملت ولی وقتی کسی بیاد اعصاب ...

نه والا جایی نمیرم

منم از بعد کرونا  ب این نتیجه رسیدم ک  مهمون دعوت نکنیم 

مگر کسی ک دلتنگش شدیم .... ب مامانم گفتم یا دعوت نکن یا رو من حساب نکن . 

مهمونی خوبه ک از دلت دعوت کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم اینجوریم نمیدونم چرا تا مهمون میخواد بیاد استرسم میگیره و خوشم نمیاد

من ماهی یه بار  اوکیم ماه هر هفته داریم مهمونی میدیم اخه

اگه انتظار دعوت شدن و مهمونی رفتن هم نداری نه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من ماهی یه بار  اوکیم ماه هر هفته داریم مهمونی میدیم اخه

من جایی میرم اوکیم نه تنها برا صرف غذا حتی ده دقیقه ای جایی برم ولی حاضرنیستم همون ده دقیقه کسی بیاد خونمون چون استرسم میگیره فکر میکنم خونم کثیفه و یا گند میزنم تو مهمون داری 

کاربر سال 98هستم

منم اینروزا اینجوریم کلی استرس دارم برای مهمون ول تاقبل اومدنشون وقتی اومدن دیگه حله البته اگه کارم تموم شده باشه 

تازگی تا یکی زنگ خونه میزنه قلبم وای میسه انکاری یه گندی چیزی زدم قراره بیان حسابمو برسن یه جوری عجیب شدم 

منم اینروزا اینجوریم کلی استرس دارم برای مهمون ول تاقبل اومدنشون وقتی اومدن دیگه حله البته اگه کارم ...

وای این دقیقا خوده منم...اینقد طپش قلب میگیرم و داد وبیداد سرشوهرم که ریلکس نشسته وفقط من حرص میخورم که چرا کمک نمیکنه خونه خیلی کثیفه الان میان میگن فلانی کثیفه

کاربر سال 98هستم
وای این دقیقا خوده منم...اینقد طپش قلب میگیرم و داد وبیداد سرشوهرم که ریلکس نشسته وفقط من حرص میخورم ...

شوهرمنم ریلکس یدفعه جاریم مادرشوهرم میخواستن بیان گوشت نداشتیم یعنی مردم ازاسترس تا اقا رفت گرفت تا ساعت ۳خوابید بعد بلند شد ناهار خورد رفت خرید اخرش مجبور شدم مرغ درست کنم تازه نصف خرید گذاشت برای شب بیاد مثلا وسایل سالاد نگرفت گف زود درست میشه حرص نخور اخرم نتونستم درست کنم حالا خوبه جاریم چیزی نگفت رسما مردم زنده شدم تااون روز تموم شد

تا بحث مهمون میشه بهش میگم اول خرید کن بعد تصمیم بگیر کسی رو دعوت کنی وگرنه من نیستم