2777
2789
عنوان

خواب عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست
جالب بود 😍 يعني تو خواب یا بیداری؟  و شخصیت شون هم از اون هایی هست که خیلی آروم اند و حتی نگ ...

یکم عصبیه.  ت بیداری همه چیو میبینه قشنگ. ولی گذاشته کنار. چند روز پیش گفت مخام برم سمتش. نمد چرا. چندتا وسیله هم گرفته.  الله اعلم 

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخند. اره. دنیا شگفت انگیزه. ت اون تاپیکم برو بخون همچیو. ۱۸ صفحه همه اومدن از تجربیات خودشون گفتن.& ...

به خرافات اعتقاد ندارم

مگه کسی هم هست به پدیده و اتفاقات خدا اعتقاد نداشته باشه؟؟؟؟

جالب بود 😍 يعني تو خواب یا بیداری؟  و شخصیت شون هم از اون هایی هست که خیلی آروم اند و حتی نگ ...

شما هم ت اون تاپیک گفتین روحتون رفت ت آسمون و چیزهای دیدین. خیلی‌ قشنگ بود.  من با اون اکانت تعلیق شدم. اگر یادتوته. راجب امام رضا گفتم که بقیه بهم پریدن 

به خرافات اعتقاد ندارم مگه کسی هم هست به پدیده و اتفاقات خدا اعتقاد نداشته باشه؟؟؟؟

منم به خرافات اعتقاد ندارم.  ولی اینا خرافات نی 

مثلن علم اینه بینی رو نگاه کن. یک تاپیک بزنی بقیه بیین چی میگن. یا علم های دیگه. راجب حضرت سلیمان هم ت قرآن بخونی جذابه داستانش

دقیقا چشم برزخی همینه

دقیقا کسانی که چشم برزخی دارند نمی دونم همه شون یا خیر 

اما اکثرا مثال بخوام بگم تشت آب هم رو سرشون خالی کنیم عصبانی نمیشند، شاید ناراحت بشند و شاید هم جوابی بدند دقیق نمی دونم اما انگار یک جورهای د برابر پدیده اعصاب خرد کن ریلکس هستند 

دقیقا نمی دونم داستان کدوم شخصیت معروف رو که می خوندم این طور بود 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

شما هم ت اون تاپیک گفتین روحتون رفت ت آسمون و چیزهای دیدین. خیلی‌ قشنگ بود.  من با اون اکانت تع ...

نشد همه کامنت هاتون بخونم🌹، نمی دونم اون تاپیک ترکید یا یادم رفت 

اما یک چیزی که هست اون موجودات ممکن هست به شکل هر کسی دربیان د، که شخص از راه درست بیرون بکشند، مطمئن بشید حتما و واقعا امام باشند 

نشد همه کامنت هاتون بخونم🌹، نمی دونم اون تاپیک ترکید یا یادم رفت  اما یک چیزی که هست اون م ...

ببینید مثلن زمانی متوجه میشه که چهرش نورانی باشه و بعد اون قضیه مشکلش حل بشه.  خیلی خوب متوجه میشه. من میدونم حرفش راسته . آخه حضرت رقیه هم توی قبر اذیت میشد 

شما معلومه خیلی آروم هستین. واقعا خوبه. 

بزرگواربد شما 🌹 دوست دارم به این مرحله آرامش برسم تا خودم هم آروم باشم اما متاسفانه خودم هم گاهی عصبانی میشم☹️ البته این موارد ازتجربه های اشخاصی مثل آیت الله بهجت و داستان پیامبر رو شنیدم عرض کردم 

بزرگواربد شما 🌹 دوست دارم به این مرحله آرامش برسم تا خودم هم آروم باشم اما متاسفانه خودم هم گاهی عص ...

اگر نترس هستین خیلییییییییی. و قدرتشو دارین چشم برزخی رو باز کنید. اگر میتونید خیلی‌ خوبه

ببینید مثلن زمانی متوجه میشه که چهرش نورانی باشه و بعد اون قضیه مشکلش حل بشه.  خیلی خوب متوجه م ...

آهان چون بنده به این مراحل نرسیدم نمی تونم بیشتر از این نظر بدم و ایشون و شما رو هم زود قضاوت نمی کنم 

الهی که هم شما و هم مادرتون در پناه خدا زنده و سلامت باشید،🙏🏻🌱💗