2777
2789
عنوان

خواب عجیب

696 بازدید | 79 پست

خواب میدیدم یه موجود عجیب دست منو به زور میکشونه با خودش ببره خیلی هم ترسناک بود بعد دوستامم هرچقدر میدوییدن دنبال ما و دستشو میکشیدن زورشون نمیرسید بعد اخر منو برد پیش دوتا زن که نمیشناختم بعد یه جای خیلی عحیب و وحشتناکی هم بود زنه هم همش میگفت اره تو قبلا این کارو کردی من از همه چیت خبر دارم و بهم نیشخند میزد حتی یکیشون اهنگی که گوش میدمو برام پلی کرد بعد زنه میخواست یه چزایی بهم بگه که مامانم از خواب بیدارم کرد اینم بگم که خیلی ترسیده بودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما کار خیلی بدی کردی می‌خوان تنبیهت کنن. خوابت خیلی واضحه و از طرف خدا

واقعا ؟

اخه کار خاصی نکردم من 

فقط یه اشتباهی خیلییی وقت پیش کردم 

البته کار بد نه فقط اشتباه 

نمبدونم...

چرا چرت و پرت میگید خواب اصلا یک لحظه طبیعیه و به سراغ همه میاد حالا شاید برای یک نفر خوب باشه برای یک نفر هم ناخوشایند، اصلا هیچ ربطی به این چیزی که شما میگید نداره.

من به شخصه اصلا به تعبیر و... اینجور چیزا اعتقاد ندارم و همش الکیه

احتمال داره یا همزاد دارید یا طلسم  این موجودات بی دلیل به خواب کسی نمیان  گره های سخ ...

نه فقط روحیم ضعیفه و گاهی اوقات بی دلیل یا بخاطر یه چیز کوچیک خیلی ناراحتم 

البته اینم بگم که ادمایی که نمیشناسم تو خواب زیاد میبینم 

خوابام شبیه فیلمن 

واقعا ؟ اخه کار خاصی نکردم من  فقط یه اشتباهی خیلییی وقت پیش کردم  البته کار بد نه فقط ...

شما ب حرف بقیه گوش نده. خواب تعبیر داره خود حضرت یوسف تعبیر خواب میکرد. صدقه بده

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)

ممیشه جواب منم بدی دیشب خواب. دیدم تو خیابون نمی‌دونم کجا میرم بعد دیدم مدادرنگی میفروشن چند بسته با کیف مدادی رنگی ها خریدم برای بچه های فقیر بعد گریه میکردمو امام رضا و صدا میزدم کمکم کنه

خدایا توروخدا کمکم کن 
چرا چرت و پرت میگید خواب اصلا یک لحظه طبیعیه و به سراغ همه میاد حالا شاید برای یک نفر خوب باشه برای ...

مثلن من که خواب حضرت عباس رو دیدم طبیعی بود؟؟.   خواب تعبیر داره. خود حضرت یوسف. خوابشو به پدرش گفت و پدرش تعبیر کرد خیلی‌ واضح ت قرآن اومده

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)
اون آهنگ رو با فکر گناه گوش ندادی؟

نه یه اهنگ غمگین بود البته الان اصلا یادم نمیاد چی بود ولی تو خواب انگار خیلی گوش کرده بودم 

با یاد یه نفر گوش کرده بودم ولی از غم نه گناه...

نه فقط روحیم ضعیفه و گاهی اوقات بی دلیل یا بخاطر یه چیز کوچیک خیلی ناراحتم  البته اینم بگم که ...

اگر این طور هست احتمال داره فقط یک خواب بوده باشه 

علی الخصوص اگر با شکم پر یا با ترس خوابیده باشید احتمالا فقط یک خواب الکی بوده 

و اگر خدای ناکرده می دونید فقط خواب نیست فقط صدقه بدید و آیت الکرسی بخونید و توکل کنید به خدا که ان شا الله بی تعبیر تموم بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈