2777
2789
عنوان

خواب عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 79 پست
مثلن من که خواب حضرت عباس رو دیدم طبیعی بود؟؟.   خواب تعبیر داره. خود حضرت یوسف. خوابشو به ...

من یه بار خواب دیدم کنار محمدرضاشاه خوابیدم😂

اصلا خیلی عجیب بود

من اعتقاد ندارم به تعبیر‌خواب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار خواب دیدم کنار محمدرضاشاه خوابیدم😂 اصلا خیلی عجیب بود من اعتقاد ندارم به تعبیر‌خواب

ت اعتقاد نداری. ولی ما ب چیزی که توی قرآن اومده اعتقاد داریم 

ریپ نزن 

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)

یه شوهر بدذات میکنی که دائم تورو دنبال خودش میکشونه و یه مادر بدذات تر داره که تمام عیب و ایراداتو پیش بقیه جار میزنه😂😂 تعبیرخواب فقط خودم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حتما کار خیلی بدی کردی می‌خوان تنبیهت کنن. خوابت خیلی واضحه و از طرف خدا

کدوم پیامبر خدایید اینقدر مطمئنید  

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

اسی یک سوال

با شکم پر خوابیدی؟

خوابت تنظیم نیست یا اختلال در خواب داری؟

اضطراب داری یا از چیزی میترسی؟

یک دانشمند روسی بود میگفت انسان اگر خوابش عمیق نباشه خوابی که دیده رو یادش میمونه اگر عمیق باشه خوابی که دیده رو یادش نمیاد، بنظر من درست گفتند

واقعا ؟ اخه کار خاصی نکردم من  فقط یه اشتباهی خیلییی وقت پیش کردم  البته کار بد نه فقط ...

درباره اون آهنگی که پلی کردن 

شاید آهنگی گوش میدادی کخ حرام بوده 

سعی کن اهنگای حرامی که تو مجالس لهو ... استفاده پیشه یا باعث غنا میشه رو گوش نکنی

🌙💜

بعضی اتفاقها یا خوابها از طرف خداست مال اینه که ادم به خودش بیاد 

خدا دیده ادم خوبی هستی گفته اینجای زندگیت اشتباه بوده با استغفار و صدقه و ترکش درستش کن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
مثلن من که خواب حضرت عباس رو دیدم طبیعی بود؟؟.   خواب تعبیر داره. خود حضرت یوسف. خوابشو به ...

اونا حضرت یوسف و یعقوب بودن🙄خدایی یه حرفایی می زنید ادم می مونه چی بگه😑بله حضرت عباس شخصا اومدن به خواب پیامبر خدا این حرفا چیه اخه،ممکنه به چیزی که خیلی فکر می کنی تو خواب ببینی

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
باشه شما اعتقاد داشته باش

عزیز دلم خواب نوعی پرواز روح هست 🌹 و مثل مرگ روح مون از بدن مون خارج میشه اما چون مرگ فرا نرسیده به اذن خدا دوباره روح مون برمی گرده به جسم 

اما چون ماهیت روح و جسم باهم فرق دارند تجربیات روح با جسم فرق داره و روح چهره برزخی یا حیوانی ها رو می بینه. و اگر شخص با ذهن آروم و شکم خالی خوابیده باشه اکثر چیزهایی که می بینه واقعی هست 

و مثلا اگر خواب ببر ببینه معمولا یعنی چهره برزخی یک دشمن محترم رو داره می بینه 

و حتی روح پرواز به آینده هم داره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈