2777
2789
عنوان

خواب عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست
نه من کی گفتم که دروغه؟؟؟ من میگم همه اینا درسته، این خرافاتی که مردم دربارش درست میکنن رو قبول ندا ...

تعبیر خواب راسته. جنگیری راسته. چشم برزخی راسته.  حس ششم هم راسته. یک زمانی الهام ب خود شخص میشه. شما میگی تعبیر خواب دروغه. در حالی که راسته. وقتی چیزی نمیدونی اول تحقیق کن.  یک تاپیک راجب خواب های عجیب و غریبی که به واقعیت پیوستن ت نی نی سایت بزن.  همه میان تجربه هاشونو میگن 

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر باور ندی تاپیک جن چشم برزخی منو بخون.  بای. نریپ

بزرگوار احتمالا منظور شما چشم سوم هست درسته؟ 

چشم برزخی با چشم فرق داره هاااا 🌹

چشم سوم شخص گناهکار هم بهش دچار میشه کافی هست براش طلسم بزنند یا همزاد پیدا کنه و این موارد رفع بشند درست میشه 

اما چشم برزخی، شخص به یک مرحله بالاتری از انسانیت رسیده و عصبانی نمیشه، وقتی باهاش حرف می زنی با متانت و آروم حرف می زنه و چهره حیوانی انسان ها رو هم می بینه و این خیلی دردناک هست 🖤

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تعبیر خواب راسته. جنگیری راسته. چشم برزخی راسته.  حس ششم هم راسته. یک زمانی الهام ب خود شخص میش ...

تعبیر خواب راسته ولی اینهمه مردم حرف براش درست میکنند آدم به خودش شک میکنه

بزرگوار احتمالا منظور شما چشم سوم هست درسته؟  چشم برزخی با چشم فرق داره هاااا 🌹 چشم سوم شخص ...

خو من مادرم چشم برزخی داره. چهره حیوانی انسان ها هم که گفتی. دیده. و برام همچیو گفته. 

تعبیر خواب راسته ولی اینهمه مردم حرف براش درست میکنند آدم به خودش شک میکنه

خب سخته. کار هر کسی نیست. کسی هم نیست که تعبیر کنن. ولی من برا خودم تعبیر کردم. راست در اومده. ولی برا بقیه نمیدونم. ولی خواب اسی واضح بود. قدیم هم یکی ت نی نی سایت همچ خوابی دیده بود. یادم نمیاد کاربریشو.   

چقدر بحث کردیم!😂

نخند. اره. دنیا شگفت انگیزه. ت اون تاپیکم برو بخون همچیو. ۱۸ صفحه همه اومدن از تجربیات خودشون گفتن. 

اول پست هم گفتم کسی اعتقاد نداره نیاد

خو من مادرم چشم برزخی داره. چهره حیوانی انسان ها هم که گفتی. دیده. و برام همچیو گفته. 

جالب بود 😍

يعني تو خواب یا بیداری؟ 

و شخصیت شون هم از اون هایی هست که خیلی آروم اند و حتی نگاه هاشون هم آرامش منتقل می کنه؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈