2777
2789
بندازش زندان... منم دیگه حالم ازش بهم میخوره لعنت به این مردا لعنت به اون زن های خونه خراب کن... ولی ...

خیلی بده 

روح آدم درد میگیره انگار خنجر زدی تو قلب ولی یکم صبوری کن فکر کن زود طلاق نگیر ولی راحت نبخش جونشو به لبش برسون اشکشو در بیار

دقیقا منم گوشی مخفیشو پیدا کردم گفت چون تو خیلی گیر می‌دادی من اینکارو کردم بس که میگفتی منم رفتم&nb ...

وای منم گوشی مخفیشو پیدا کردم

چه حرفاااا چه چتاااا

هرروز میره خونه زنه باهاش س ک س داره

ختی خودش براش خونه گرفته

زنه هنوز کامل طلاق نگرفته از شوهرش ولی تو پروسه طلاقه

بازن شوهردار ریخته روهم

حتی بچه های اون زنه رو تامین میکنه میبرتشون گردش خرید

حالم خرابه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعهد نمیده میدونی برگشت چی گفت بهم؟ میگه تو بهم گیردادی غر زدی من رفتم  الانم تا وقتی اخلاقت ...

خیانتشو میخاد توجیه کنه

برو پدر اون زنرو دربیار چرا زندگی خودت خراب میکنی

اگ زلاق گرفتی مستقل باش چون خونه بابات پدرت درمباد سخت میشه باز برگردی زیر پرچم بابات 

فکر این نکن زود تموم شه طلاقت دارو ندارش بگیر

وای منم گوشی مخفیشو پیدا کردم چه حرفاااا چه چتاااا هرروز میره خونه زنه باهاش س ک س داره ختی خودش ...

واقعا😳🥺

پس طلاق بگیر مهرت بگیر حقته توافق کن ی چی بهت بده نداد ب طلاق توافقی فک نکن مهرت بگیر

خیانتشو میخاد توجیه کنه برو پدر اون زنرو دربیار چرا زندگی خودت خراب میکنی اگ زلاق گرفتی مستقل باش ...

هیچی نمیده هیچییی

نمیشناسیش انقد که پررو و بیشرفه

اینجور آدم سمی هرچه زودتر از زندگیم حذف شه من راحتم

پریروز تو خونمون جنگ بود انقد کتکم زد

بعدشم تو خونه زندانیم کرد که نرم شکایت کنم

بخوام مهرمو بزارم اجرا خیلی طول میکشه طلاقم

خب بکشه

اول بهش بگو اگ بهت نداد بگو شکایت میکنم پددت درمیادم شاید ترسید ادم شد

ولی توروخدا مهرت نبخش اشتباه من نکن ک پشیمون میشی هرجور شده بگیر

تو الان فقط میخای زود جداشی ولی فکر بعدت نمیکنی با ی بچه