2789
عنوان

وای قلبم

931 بازدید | 29 پست

امروز صبح شوهرم پاشد بره سرکار .صبحانه آماده کردم .بعد از دیشب یکم مداد مونده بود زیر چشمم بعد هی آب نیومد از چشمام 

شوهرم انگار همون آدم بی تفاوت قبل نبود اومد پیشم وای چرا گریه می‌کنی .گفتم گریه نیست آب داره میاد.یدبختی صدامم اول صبح گرفته بود. گفت نه .برام چای اورد .گفت باید منو ببوسی مطمئن شم قهر و ناراحت نیستی گفتم نه بابا ولی کن نبود که .موقع رفتن هم مهربونم بغلم کرد گفت این مال منه ...منم بدرقه ش کردم و اومدم 

انگار هشت سال از عمرم هدر کردم و از اون غول ساخته بودم 

چی شد که ازش غول ساختی؟ 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکم من غر میزدم گیر می دادم یکم اون گارد می گرفت اخرا دیگه غریبه بودیم

پس باهاش مهربون باش و دوباره عشق بیار تو خونتون به قول یه بزرگی سعی کنید زندگی عاشقه تونو ترمیم کنید ،جدا شدن و پیدا کردن عشق جدید و از نو ساخت سخته و کلی زمان میبره تازه تضمینی نیست اون ادمه جدید واقعا خوب باشه یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

آره الان هشت روزه شروع کردم 

عالیه پس جواب داده و بدون شوهرت ادم سالمیه که تغییر تو باعث شده اونم تغییر کنه امیدوارم قوی ادامه بدی و از عاشقانه هات لذت ببری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالیه پس جواب داده و بدون شوهرت ادم سالمیه که تغییر تو باعث شده اونم تغییر کنه امیدوارم قوی ادامه بد ...

آره خیلی عوض شده آخرین دعوا مون من دو روز تنها اتاق موندم این خیالش نبود .ولی تا ابد آب داره میاد از چشمام جوری مثل پلنگ اومد که نگو

آره خیلی عوض شده آخرین دعوا مون من دو روز تنها اتاق موندم این خیالش نبود .ولی تا ابد آب داره میاد از ...

اخی الهی 😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40