2777
2789
عنوان

پسرم اعتیاد شدید ب گوشی داره

1194 بازدید | 23 پست

خیلی نگرانم شوهرم امشب زد ب سیم اخر وداد وبیداد کررد دلم سوخت براش ولی خیلی جدی مشکل،نمیدونم چکارکنم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با داد زدن اعتیادش یه باره تموم نمیشه . سعی کنید بیشتر بیرون برید

نظرمنم همینه،ولی چون بچه کوچیک دارم میخواد منم همراشون باشم یکم سختمه ولی دلم نمیخواد اینجوری بشه خیلی ترسیدم اصن خوابش نمیبرد مث معتادا انگار بدنش درد کنه وی چیز کم باشه پرخاش کرد 

بایر برای بچه وقت بزارید و بازی های جذاب باهاش انجام بدید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چندسالشه؟؟ همه بچه ها اینن

۵سال،پسرمن خیلی شدیده،صب ازخواب بیدارمیشه گوشی منو شوهرمو نوبتی میگیره حتی غذاهم بزور میدمش

نظرمنم همینه،ولی چون بچه کوچیک دارم میخواد منم همراشون باشم یکم سختمه ولی دلم نمیخواد اینجوری بشه خی ...

وقتی بخوای یه عادت رو ترک بدی مدتی طول میکشه

ولی نتیجه میده .

با خشونت و داد گوشی رو ازش نگیرید

کاری کنید حواسش پرت بشه و جذب تفریحات سالم بشه

شهربازی هم خوبه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بایر برای بچه وقت بزارید و بازی های جذاب باهاش انجام بدید

خودشم میگه مامان باهام بازی کنید شما وقت نمیزارید منم مجبورم باگوشی بازی کنم حق میدم اما دختر۳ماهه دارم بخدا خواب واستراحت ندارم 

اکثرا خوده پدر و مادر هم اعتیاد دارن که بچه دچارش میشه کامل گوشی رو موقعه بیدار بودنش کنار بذارید یه مدت گوشی ساده فقط برا تماس داشته باشید تا از سرش بیوفته خیلی خوبه که به فکر هستید چون واقعا عوارض داره

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

پسر منم همسن پسر شماست مثل اون خیلی معتاد گوشی بود ولی یه اخلاقی داره به شدت از دکتر میترسه سر یه اتفاقی

یه روز داشت بازی میکرد گویا چشمش درد گرفته بود از اون روز از ترسش که به خاطر چشمش نبریم دکتر گوشی و گزاشت کنار و الان هرازگاهی دستش میگیره

امسال نمیره پیش دبستانی؟

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه مدت خودتون هم کنار بگذارید مثلا من شوهرم نمیاورد خونه داخل ماشین میذاشت تا از سرش بیفته یا بگین خرابه بردیم تعنیر

تو دسترسش نباشه

۵ سالشه ببرش مهد با بجه ها دوست بشه بازی کنه

اکثرا خوده پدر و مادر هم اعتیاد دارن که بچه دچارش میشه کامل گوشی رو موقعه بیدار بودنش کنار بذارید یه ...

مرسی ازراهکارت عزیزم

یه مدت خودتون هم کنار بگذارید مثلا من شوهرم نمیاورد خونه داخل ماشین میذاشت تا از سرش بیفته یا بگین خ ...

ممنون عزیزم،خیلی وابسته س بنظرت مهد میمونه؟

پسر منم همسن پسر شماست مثل اون خیلی معتاد گوشی بود ولی یه اخلاقی داره به شدت از دکتر میترسه سر یه ات ...

چرا،ولی شوهرم میگه بزار همون دبستانو بره،پسرشماچی