2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم نو بنداز،کارا شوهر منو نکن،هی می‌ره دسته دو میخوره یا میخاد مثل شما همون رو بازسازی کنه ،یه چی ...

پارسال نو گرفتم آخه چرا زود تموم شد؟بنظرم جنس های الان بازار گرون و آشغال هستند

۵ دقیقه دیر گفتی همسرم خوابش برده  وگرنه ازش میپرسیدم ولی من هیچ وقت یادم نمیاد همسرم صفحه ک ...

ممنون خودمم موندم تو دیوار خیلی تبلیغ می کنند یکی از آشنایان هم لنت کوبی کرده راضیه دو سال استفاده می کنه 

پارسال نو گرفتم آخه چرا زود تموم شد؟بنظرم جنس های الان بازار گرون و آشغال هستند

خوب حتما رانندگیت بده که صفحه کلاژ زود صاف شده،یکم مراعات کن،دیگه کاریش نمیشه کرد ،من دوروزه شوهرمو زور کردم رفت همه چیز ماشین رو نو کرد خراب بود الان راحت شدیم،چی بود هرروز یه جاش لنگ میزد،بنظرم که نو بگیر

گنجشک های درنده
ممنون خودمم موندم تو دیوار خیلی تبلیغ می کنند یکی از آشنایان هم لنت کوبی کرده راضیه دو سال استفاده م ...

اگه خیلی خرج نداره امتحانش ضرر نداره

و اینکه میتونی از یه تعمیرکار هم بپرسی تا راهنمایی تون کنه

ان شاءالله که خوب بشه

خوب حتما رانندگیت بده که صفحه کلاژ زود صاف شده،یکم مراعات کن،دیگه کاریش نمیشه کرد ،من دوروزه شوهرمو ...

عزیزم منم پارسال صفحه کلاچ و استارت رو نو انداختم ولی الان هم استارت ضیف هست و باطری نو هستش هم صفحه تموم شده انصافا هم رعایت میکنم و نیم کلاچ زیاد رانندگی نمی کنم ولی جنس های الان متأسفانه آشغال هستند یه مدت دیگه معلوم میشه

چند مکانیک بردم گفتن صفحه تموم کرده

شمع رو برا این گفتم که استارت بد میزنه چون باطری هم نو،باید اشکال از شمع یافیلترش باشه چون ماعوض کردیم الان خوب شده،برا صفحه کلاژ شوهر فنی خوابه بیدار بود ازش می‌پرسیدم که نو بگیری بهتره با تعمیر کنی،

گنجشک های درنده