2777
2789
منم همينم همه كاراى خونه ام مونده يه ساله اينم رفتم چكار نه كم خونى نه تيروعيد نه ارتوروز نه ديسك كم ...

رماتیسم چی؟؟ بررسی شدی؟؟

نمیدونم بخدا من از زندگی افتادم کاملا 

دلم انرژی میخاد نمیتونم

ببین الان هر دوتری هم بری میگن از اعصابه من مشکلم گوترشی هستش رفتم گف عصبی میشی بدنت به هم مریزه باو ...

دکتر رفتم دو هفته پیش 

میگفت کار سنگین کردی گفتم نه 

ویتامین داد بهم 

البته مشکوکم که سه هفته پیش با شوهرم کرونا گرفته باشم بدون علاعم 

خیلی ناراحتم خیلیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میشه عزیزم

من همش چند ماهه رفتم دکتر زیر نافم دقیقا نافم بالاش نبض شدید میزنع درد میکنه تو پریودی شدید تر هزار تا دکتر رفتم چلی یه خانمی گف ناف تو افتاده منتظرم این هفته برم یه طب سنتی جاش بندزن عفونت روده معده خون همزو تو این دوماه گرفتم همش عرق خنک یه هو گردنم میکیره یه هو پاهام یه هو‌کمرم فلج میشه بچه کوچیک دارم هی میریزه باید جمع کنم خجالت میکشم از بس به همسرم میکم مریضم به خدا بنده خدا چیزی نمیگه ولی اخرش یه روز میگ همش مریضی

دکتر رفتم دو هفته پیش  میگفت کار سنگین کردی گفتم نه  ویتامین داد بهم  البته مشکوکم ...

دقبقا منم دوماه پیش مادر شوهرم فوت کرد به خاطر دیابت و گوارشی بهش رسیدم من از اون روز تا الان مریضم شکمم خوب نمیشه ک نمیشه دل درد میاد عرق خنک میاد عصبی میشم تپش قلب میاد بهم توان ندارم پا بشم نهار بزارم حالا بی خوابی شدید شدید گرفتم صبح بعد اذان به زور میخوابم

رماتیسم چی؟؟ بررسی شدی؟؟ نمیدونم بخدا من از زندگی افتادم کاملا  دلم انرژی میخاد نمیتونم

اره دكتر كلى رفتم تو اين مدت نه اگه داشتم دكتر ميفهميد وااايى منم بخدا تو روز دمنوش انرژى زا گرفتم ميخورم قهوه دوتا تو روز ميخورم بهتر ميشم اما انرژى ندارم شايد از اين تغذيه هامونه يكى از دكترتون ميگفت انقد همه چى ات اشغال شده بدن ها رو داغون كرده 

من همش چند ماهه رفتم دکتر زیر نافم دقیقا نافم بالاش نبض شدید میزنع درد میکنه تو پریودی شدید تر هزار ...

نترس منم همینم 

کمر 

سیاتیک 

دستم گوشی کار میکنم آسیب دیده 

اره دكتر كلى رفتم تو اين مدت نه اگه داشتم دكتر ميفهميد وااايى منم بخدا تو روز دمنوش انرژى زا گرفتم م ...

نمیدونم بخدا 

دیگه خانوادم نگران شدن 

میگن نمیشه که 

واقعا نمیدونم علت چیه 

خدا کنه فقط خوب بشیم