2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا  هیچی  همش نرماله کم خونی خیلی خفیف دارم که دارو نداد

از اعصابت نیست ؟ 

یا از کولر و پنکه و....؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شوک عصبی بدی بهم وارد شده که نمیتونستم باهاش کنار بیام ولی مگه میشه بخاطرش بدنت درد بگیره؟

اره .

خیلی اهمیت داره این مورد . از اعصابته ‌.‌

منم افرادی دیدم عصبی شدن بعدش حتی نمیتونستن دستاشونم تکون بدن شدیدا دردمیکرد دستاشون .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم همينم همه كاراى خونه ام مونده يه ساله اينم رفتم چكار نه كم خونى نه تيروعيد نه ارتوروز نه ديسك كمر نه پوكى استخون نه فشار خون نه قند همه چشم نرمال بود☹️ بنده خدا شوهرم همش اين دكتر اون دكتر اخر يه دكتر ويتامين و منيزيم داد بازم كافيه يه جا رو تميز كنم مثلا سياتيك شوهرم ميگيره ماساژش ميدم تا صبح دست درد دارم 😕

اره . خیلی اهمیت داره این مورد . از اعصابته ‌.‌ منم افرادی دیدم عصبی شدن بعدش حتی نمیتونستن دستاشو ...

قبول دارم حرفتو 

ولی تا چند وقت 

ول نمیکنه منو 

دیروز خوب بودم امروز بدن درد 

میترسم مریضیه خاصی باشه دیگه

شوک عصبی بدی بهم وارد شده که نمیتونستم باهاش کنار بیام ولی مگه میشه بخاطرش بدنت درد بگیره؟

ببین الان هر دوتری هم بری میگن از اعصابه من مشکلم گوترشی هستش رفتم گف عصبی میشی بدنت به هم مریزه باور کن تو این دوماه چهار تومن دادم دوا دکتر ویزین سونو ازمایش