دختر قشنگم قربون دستو پای کوچولوت برم ک پا ب پام اومدی هرجا غصه خوردم پیشم بودی مرهم دردم بودی هرموقع غصم گرف خودتو سفت کردی ی گوشه ک بگی منم ناراحتم تو با اون قلب کوچولوت از خیلی از بزرگترا مرامت بیشتره قربون لگد زدنات بشم ک دیگ تبدیل شده ب موج زدن عشق میکنم از بودنت مامان بیا الان ک چند هفته بیشتر نمونده ببینمت قول بده ک هیچوق تنهام نزاری مص بقیه دلمو نشکونی من رو تو ی حساب دیگ کردما دختر قشنگم یکی یدونه مامان ت همه زندگی من ت هم حکم رفیقو داری هم جای خاهر نداشتم ک کل این ۲۰سالو ت حسرتش بودم بیا خوشگل مامان ک دیگ خسته شدم از اینهمه غریبه دورم ک ب ظاهر دوستن بیا دختر قشنگم ...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن