2821
2789
عنوان

دخترم...

232 بازدید | 5 پست

دختر قشنگم قربون دستو پای کوچولوت برم ک پا ب پام اومدی هرجا غصه خوردم پیشم بودی مرهم دردم بودی هرموقع غصم گرف خودتو سفت کردی ی گوشه ک بگی منم ناراحتم تو با اون قلب کوچولوت از خیلی از بزرگترا مرامت بیشتره قربون لگد زدنات بشم ک دیگ تبدیل شده ب موج زدن عشق میکنم از بودنت مامان بیا الان ک چند هفته بیشتر نمونده ببینمت قول بده ک هیچوق تنهام نزاری مص بقیه دلمو نشکونی من رو تو ی حساب دیگ کردما دختر قشنگم یکی یدونه مامان ت همه زندگی من ت هم حکم رفیقو داری هم جای خاهر نداشتم ک کل این ۲۰سالو ت حسرتش بودم بیا خوشگل مامان ک دیگ خسته شدم از اینهمه غریبه دورم ک ب ظاهر دوستن بیا دختر قشنگم ...

ب وقت ۳۷هفتگی ۳مرداد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شهریوری 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

خوشحالم که نگهش داشتی😊♥️

من چند ماهه دنبالت میکنم تو سایت تا بچت بدنیا بیاد

از همون موقع که دودل بودی نگهش داری یا نه منم گفتم نگهش دار و..😇

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

2824
2823
2791
2779
2792