2777
2789

دوستان من 6روزه از موعدم گذشته بی بی زدم مثبت شد 

من واقعا شرایط شو ندارم دخترم 10 ماهشه و دو تا سزارین داشتم 

سر دخترم هم 28درصد پاره گی رحم داشتم چون بعد یه سال سزارین اولم بود پاره گی رحم میخواست رخ بده زود فهمیدیم تورو خدا کمکم کنین بگین چطوری سقط ش کنم 

خییییلی نیاز دارم کمکم کنین شرایط دکترم ندارم برم 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

جلوگیری میدونی چیه؟؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوگیری میدونی چیه؟؟؟؟

بخدا جلو گیری بود خودمم هم نمیدونم چطوری شده خودم قرص شیر مصرف میکردم 

باز ک.....دم استفاده میکردم

بخدا جلو گیری بود خودمم هم نمیدونم چطوری شده خودم قرص شیر مصرف میکردم  باز ک.....دم استفاده می ...

اول خب برو ازمایش بده شاید نیستی تنبلی چیزی داری ک کاذب مثبت شده

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
شوهرت میدونه؟!

آره عزیزم الان کنارمه بخدا 

خیلی حالم بده بخدا خودم اگه طبیعی بود شکمم همچین کاری نمیکردم

حکمتتو شکر خدایاااا...داداشم و پسر خالم در حسرت ی بچن تو میدی ب اینا ک بندازنش؟؟؟خدایا تا شکرت

حکمتتو شکر خدایاااا...داداشم و پسر خالم در حسرت ی بچن تو میدی ب اینا ک بندازنش؟؟؟خدایا تا شکرت

گلم دو تا برادرم و یدونه خواهرم 15 و 20 ساله منتظرن 

ولی برای من خطر مرگ داره 

شرایط شو ندارم خطر جانی داره برای هر دوتامون

سه تا بی بی زدم پر رنگ شدن درجا

چی بگم عزیزم با دکتر مشورت کن  پرونده پزشکیان ببر اگر خطر جانی باشه قطعا کمکت میکنن سرخود کاری نکن

گلم دو تا برادرم و یدونه خواهرم 15 و 20 ساله منتظرن  ولی برای من خطر مرگ داره  شرایط شو ...

مبدونم قشنگم خب حرف منم همینه میگم تو ک دوتا داری خب دیگه بسه بده ب بقیه ک حسرت نکشن توام راحت منظورم کار تو نیست