چیزیست از جنس درد، وقتی که زخمی میشوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه میکنی، از شعف، وقتی به دستش میآوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمییابند. من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!
بیا بیا یکم ازت تعریف کنم بلکه عقدت بریزه ، لول بیشعوری تو هم زیادی بالاس
عقده ای تویی که مییای زیر تاپیک من حرف نامربوط میزنی 🤣😂😂😂😂
چیزیست از جنس درد، وقتی که زخمی میشوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه میکنی، از شعف، وقتی به دستش میآوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمییابند. من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!
نی نی سایتیا همه میگن دماغ کوچولو و لب متوسطن همه سفیییدن با کلاساشونم پوستشون تیرست.حالا پست گوشی ا ...
عزیزم بعضی شاید
ولی خیلی ها هم پوستشون سفیده و بینی هاشون کوچیکه
ولی من خودم نه، لبام معمولی ولی بینیم ژنتیکی کوچیکه و پوستم گندمی معمولیه
سفید نیستم