2777
2789
عنوان

بعد مدت ها چسبید👌

249 بازدید | 6 پست

بعد جزیره شاتر و تلقین فیلمی به اونصورت جذبم نکرد خصوصا عاشق این ژانر رازالودم و عجیب بهم میچسبه دیدن اینجور فیلما.

ولی به کیفیت اون دوتا فیلم نبود بقیه چیزا که دیدم.

تا اینکه امشب زودیاک رو دیدم و واقعا دوسش داشتم و چسبید.

خلاصه پیشنهادش میکنم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

همون قاتل معروف که هیچ وقت شناسایی نشد؟ 

اررره

دیدیش؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن داستانش رو شنیدم. الان دیگه سنش باید زیاد باشه احتمال داره فوت شده باشه

فوت شده

همون متهم اصلی یه جلسه ای برای بررسی اتهامات گذاشته شد که قبل جلسه حمله قلبی بهش دست داد و فوت شد

حالا که این سبکی  دوست داری مظنونین همیشگی رو هم ببین

مررررسی❤