2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

297 بازدید | 11 پست

تا حالا دیدین ی مردی با زن اولش خوب نباشه بهش توجه نکنه خرج نکنه ولی بعد طلاق و ازدواج دوم با زن جدیدش خوب رفتار کنه 

دلیلش چی بوده 

مرد آدم شده یا زن دوم بلد بوده چطور باهاش رفتار کنه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اینو میدونم که هرچقدر به خودت ارزش بدی طرف هم ارزش میزاره.... زیادی راه اومدن با کسی اصلا خوب نیست..

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش بله دیدم مرده روی زن اولش دست بلن. میکنه بهش تهمت و ناسزا میکه نمیزاره زنه یه روز خوش ببینه بعد با زن دومش مثل فرشته ها رفتار میکنه 

وقتی زن اولش حامله شد انقدر کتکش زد که دخترش دوتا پاهاش فلج شد حالا که طلاقش داده زن دوم گرفته خبرش میاد دیکه و رفت امد داریم بازم 

زن دومش وقتی حامله شد از خوشی بال بال زد جلو‌جمع بغل و‌ماچ نزاشت توی اون نه ماه اب تو دلش تکون بخوره از گل نازک تر بهش نگفت بچش دوقلو بود دختر و‌پسر چنان قربون صدقشون میره که ادم ..

چشم ها دریچه ی روحن!...

اره همسایمون با دخترخالش ازدواج کرده بود ینی بدبخت دختره افسردگی گرف کتکش میزد فشش میداد ینی در حد مرگ میزد انقد مظلوم بود حتا ی بار دوس دخترشو جلو زنش اورد خونه پارسال بیچاره سرطان گرف فوت کرد و پسرش موند چن ماه بعد ازدواج کرد بیا و ببین چ عروسی گرف واسه دختره الانم زنش بارداره انقد لوسش میکنه الانم برده مسافرت میگه بارداره نیاز داره حالش عوضش شه🤥

خدایا شکرت ❤️🙏
راستش بله دیدم مرده روی زن اولش دست بلن. میکنه بهش تهمت و ناسزا میکه نمیزاره زنه یه روز خوش ببینه بع ...

آخی عزیزم 

دلیلش چی بود

دوسش نداشت 

اره همسایمون با دخترخالش ازدواج کرده بود ینی بدبخت دختره افسردگی گرف کتکش میزد فشش میداد ینی در حد م ...

شانسه چیه این

راستش بله دیدم مرده روی زن اولش دست بلن. میکنه بهش تهمت و ناسزا میکه نمیزاره زنه یه روز خوش ببینه بع ...

چون زن اول انقدری از خودش میگذره و پول جمع میکنه تا طرف به جایی برسه وقتی میرسه نه تنها تشکر نمیکنه میره زن دوم ترگل ور گلم میگیره و همه کاری واسش میکنه... زیاد از خودگذشتگی خوب نیست 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

نوه عمه مامانم تو خونش زحمت کشید تالار کار می‌کرد چون شوهرش سرکار نمی‌رفت همه وسایلای خونه رو عوض کرد تازه اومد یکم خوش باشع سرطان گرفت و فوت کرد شوهرش چهلم نشده زن گرفت چهلمش هم زودتر گرفتن که واسه زن دوم عروسی بگیرن مرده میگه این زن زندگیه 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

آخی عزیزم  دلیلش چی بود دوسش نداشت

بد دل هممون براش کباب شد وقتی سراغ شوهرشو و زن جدیدشو میگیره و‌میفهمه شوهرش داره چیکار میکنه یعنی چنان هق میزنه که قلبم میشکنه از بی رحمی ی اون عوضی 

دلیلشو والا کسی هنوز نفهمیده یعنی به نظر بی دلیل میاد ولی نمیشه یعنی اصلا با عقل جور در نمیاد ولی نمیدونیم دلیلشو واقتا 

دوستش رو موقع خواستکاری اگه ازم میپرسیدی میگفتم براش میمرد نمیدونی از برادراش چقدر کتک خورد بازم اومد انقدر که آخر دختره وایستاد جلوشون و‌گفت من اینو‌میخوام الان هم که راش نمیدن خونه میگن اونموقع که اون حرفا رو‌میگفتی باید فکر الانشم میکردی خلاصه دیگه یه خونه با پول همه فامیل خورد خورد جمع کردیم برای اجاره کردیم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

من سابقه جدایی دارم.فک میکنم اگه روزی ازدواج کنم بهتر همسرم درک میکنم با مشکلات اشنایی بیشتر دارم ا ...

دلیل طلاق تون چی بود