2777
2789

اینا که غرورندارن و همیشه در دسترس هستن و یجوری رفتارمیکنن که اگه طرف نباشه بدون اون میمیره وحالش بده..هدفشون روزوشب فقط پارنترشه...اصلاجذاب نیستن

برعکس اینهاباشی خوبه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولله بخدا مرد اگر خوب باشه خودش خوبه ، دیدم تو دور و اطرافیانم خانم پررو که شوهرش عاشقه ، خانم خیانتکارحتی خداشاهد دیدم شوهرش واسش جون میده، اصلا یه زندایی دارم یه تختش کمه ولی داییم دستاشو میبوسه ، یه خواهرشوهر دارم یعنی قیافه وهیکل صفررر افتضاحه اصلا هم سیاست بلد نیست فقط با داد وبیداد حرف میزنه باشوهرش ولی خونه وماشین همه به نامه اونه ، عوضش یه زنعمو دارم تمیز خانوم مهربون باهرسختی که بگی ساخته اندام عالی سینه خوش فرم وخلاصه بدون ایراد .. ۵ سال از پدربزگ مریضم پرستاری کرد ولی عموم سرش هوو آورد یواشکی زن صیغه کرده بود 😐😐 از اون موقع فهمیدم سیاست و فلان همش کشکه بستگی به ذات مرد داره 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

ولله بخدا مرد اگر خوب باشه خودش خوبه ، دیدم تو دور و اطرافیانم خانم پررو که شوهرش عاشقه ، خانم خیانت ...

ای واایی 

بخدا آدم میمونه که چیکار کنه چیکار نکنه 

یه نفرو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم نگرانم 

والا من خودم بعد یک سال و نیم قهر کردم یخاطر حرف بدش 

چند روز زنگ و پیام جواب ندادم بعد که جواب دادم انگار نه انگار اتفاقی افتاده انتظار داشت باهاش گرم باشم دید نه وا ندادم دوتام ریچارد بارم کرد و تلفن قطع رفت که رفت منم خبری ازش نگرفتم

خیلی قود و مغروره فک نکنم دیگه بیاد

کلا نمیشه بگی چی خوبه چی بد ادما متفاوتن

ای واایی  بخدا آدم میمونه که چیکار کنه چیکار نکنه  یه نفرو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم ...

همین که اینجوری فک میکنی فاتحه خودت و بخون 

اول فکرتو درست کن چون مردا حس میکنن ارتعاشت و میگیرن

بعدشم خوب مهربون اما مرمروز باش 

تو رفتارها توجه کن نه جلوش بدو نه عقب بمون پا به پاش برو 

الان فک نکنی وای من اهل دو دوتا نیستم نه بحث این حرفا نیست اگر نباشی باختی گلم 

ای واایی  بخدا آدم میمونه که چیکار کنه چیکار نکنه  یه نفرو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم ...

تولازم نیست هیچ کاری بکنی هیچ کار .. اگر خودش دوستت داشته باشه اون سعی میکنه تورو ازدست نده

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !