2777
2789
عنوان

عمل چشم ضعیف

72 بازدید | 9 پست

من ۱۵ سالمه و دو سال پیش بخاطر همین کرونا و کلاسای مجازی یک دفه چشام ضعیف شد اصلا دوست نداشتم عینکی بشم و الان عینک میزنم بیرون ک میرم از عینک استفاده نمیکنم و این اذیتم میکنه دکتر گفتش که میتونم ۱۸ سالگی یه عمل چشم سرپایی انجام بدم و خوب شه ولی بعضیا میگن ک بعد چند سال برمیگرده و درد داره برای همین درست نمیدونم میتونم عمل کنم یانه شماره چشمم هم فکر کنم ۳ هستش نظرتون چیه عمل کنم خوب میشه یانه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۵ سالمه دیگه الان که نمیشه منظورت چیه 

الان فک کنم سنت کمه واسه عمل 18 به عد میکنن به نظرم / حدود سن 40 هم دیگه میگن نمیشه عمل کرد / از دکتر بپرس ببین برمیگرده یا نه بستگی به شماره و حالت ضعیفی نزدیک بینی دور بینی استیگماتیسم و اینا داره 

مگه بعد از عمل خوبه نمیشه چرا باید از لنز استفاده کنم؟

ببینید شما اول گفتی:بیرون عینک نمی زنم و راهکار لنز برای الان و قبل عمل است، بعد عمل باید از عینک مخصوص آفتابی استفاده کنید، خوب میشه نگران نباش 

ببینید شما اول گفتی:بیرون عینک نمی زنم و راهکار لنز برای الان و قبل عمل است، بعد عمل باید از ع ...

اها یعنی میتونم قبل عمل از لنز استفا ه کنم ولی خب میگن باید خیلی مواظب باشی برای لنز ک الوده نشه و درست بزاری برای همین نمی خوام از لنز استفاده کنم