2777
2789
عنوان

عمل چشم ضعیف

73 بازدید | 9 پست

من ۱۵ سالمه و دو سال پیش بخاطر همین کرونا و کلاسای مجازی یک دفه چشام ضعیف شد اصلا دوست نداشتم عینکی بشم و الان عینک میزنم بیرون ک میرم از عینک استفاده نمیکنم و این اذیتم میکنه دکتر گفتش که میتونم ۱۸ سالگی یه عمل چشم سرپایی انجام بدم و خوب شه ولی بعضیا میگن ک بعد چند سال برمیگرده و درد داره برای همین درست نمیدونم میتونم عمل کنم یانه شماره چشمم هم فکر کنم ۳ هستش نظرتون چیه عمل کنم خوب میشه یانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ سالمه دیگه الان که نمیشه منظورت چیه 

الان فک کنم سنت کمه واسه عمل 18 به عد میکنن به نظرم / حدود سن 40 هم دیگه میگن نمیشه عمل کرد / از دکتر بپرس ببین برمیگرده یا نه بستگی به شماره و حالت ضعیفی نزدیک بینی دور بینی استیگماتیسم و اینا داره 

مگه بعد از عمل خوبه نمیشه چرا باید از لنز استفاده کنم؟

ببینید شما اول گفتی:بیرون عینک نمی زنم و راهکار لنز برای الان و قبل عمل است، بعد عمل باید از عینک مخصوص آفتابی استفاده کنید، خوب میشه نگران نباش 

ببینید شما اول گفتی:بیرون عینک نمی زنم و راهکار لنز برای الان و قبل عمل است، بعد عمل باید از ع ...

اها یعنی میتونم قبل عمل از لنز استفا ه کنم ولی خب میگن باید خیلی مواظب باشی برای لنز ک الوده نشه و درست بزاری برای همین نمی خوام از لنز استفاده کنم