2777
2789
خو باشه ینی مادرت هیچ تلاشی نکرد ک شماروببره

متاسفانه نه 

چشمش به دهن مادرش بود 😔

مهم نیست برام چون بابام و خانمش حداکثر تلاششون رو برای راحتی و موفقیت من انجام دادن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

نولا ی شهر دیگه م 

عزیزم این که خیلی خوبه تو ی شهر دیگه هستی اینجوری میتونی رو شوهرت کار کنی و بکشونیش سمت خودت

ببین مردا از غر زدن خانوما یا اینکه جلوشون عیبو ایرادای خونوادشو بیان کنی خیلی بدشون میاد 

ببین راهی نداره به هم برگردین؟بخاطر دختر نازت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم این که خیلی خوبه تو ی شهر دیگه هستی اینجوری میتونی رو شوهرت کار کنی و بکشونیش سمت خودت ببین م ...

نمیدونم چیکار کنم میگه پول مشاور ندارم بریم خودم بهتر میشم فقط بهم زمان بده 

نمیدونم چیکار کنم میگه پول مشاور ندارم بریم خودم بهتر میشم فقط بهم زمان بده 

عزیزم اگه هزینه مشاور ندری تو اینستا مشاوره های خوبی پیج زدن باهم نگاه کنید خیلی بهتون کمک کنه نشونه خوبیه که خودش قبول کرده نیاز به مشاوره داره  اگه ممکنه تو هم بهش یه فرصت دیگه بده  خونواده سه نفرتون از هم نپاشه

برات بهترین ها رو ارزو میکنم عزیزم

خوبه پس خداروشکر حداقل پیش اونا خوشبختی

الان که متاهلم ولی کلا تو این 28 سال خیلی زحمت کشیده برام بیشتر از مادر خودم قبولش دارم خدا خیرش بده واقعا فقط اسم زن بابا رو یدک میکشه واقعا تو عمرم ندیدم مثلشو هیچ فرقی بین من و خواهرم (دخترش) نزاشته تا حالا 

هر موقع خرید میرفتیم عید و اینا اول از همه برای من خرید کرده بعد خواهرم بعد بابام و خودش 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

نمیدونم واقعا خیلی زجرم میده ن میتونه درست و حسابی خرجی زندگی و بده ن چیزیم داره دست بزن داره روانی ...

همون پس گلم،با ی وکیل صحبت کن تا بتونی حضانت و مهریه تو بگیری،هر موقع هم ک کتکت زد برو پزشکی قانونی تا دیه بهت تعلق بگیره