2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شا بهتره با ی وکیل خوب مشورت کنی

نمیدونم واقعا خیلی زجرم میده ن میتونه درست و حسابی خرجی زندگی و بده ن چیزیم داره دست بزن داره روانی ک هس حتی ی بار باردار بودم کلی متو کتک زد

خداکنه اینجوری باشه دارم دق میکنم بخدا

نگران نباش عزیزم تمام اطلاعاتی که بهت دادم رو خودم تجربه کردم و میدونم دقیقا همینطوره

کاش خدا نسل این مردای بی رحم رو که فقط به دهن خونوادشون نگاه میکنن تا براشون تصمیم بگیرن رو قطع کنه چون هیچ مادری راضی نیست بچش بدون پدر ،بزرگ بشه

نگران نباش عزیزم تمام اطلاعاتی که بهت دادم رو خودم تجربه کردم و میدونم دقیقا همینطوره کاش خدا نسل ا ...

ایشالااااااا مادرشه مشکل اصلی ما خیلی دخالت میکنه

عوضی اشغال میگه شده کلیه مو بفروشم دخترمو نمیدم

ببخشید ها ولی غلط کرده 

مگه دست اونه قانون مشخص میکنه که طبق قانون تا 7 سال مال شماست 

بعدشم خدا بزرگه من خودم بچه طلاقم 2 ساله بودم مامان بابام جدا شدن تا 5 سالگی خونه مامان بزرگ پدریم بودم چون مادرم به هر دلیلی منو نپذیرفته بود 5 سالم بود دادگاه تشکیل شد قاضی ازم پرسید دوست داری با مامانت باشی یا با بابات گفتم بابام  قشنگ یادمه بابام اشک شوق تو چشماش جمع شد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

ایشالااااااا مادرشه مشکل اصلی ما خیلی دخالت میکنه

عزیزم نمیخوام دخالت کنم اما یکم بیشتر فکر کن چون هم اینکه پای ی بچه وسطه 

و اینکه اگه استقلال مالی نداری بدون بزرگ کردن بچه بدون پشتوانه مالی فقط روح و روان خودتو داغون تر میکنه

شاید ی راهی پیدا بشه به توافق برسین و جدا نشین 

انشالله

عزیزم نمیخوام دخالت کنم اما یکم بیشتر فکر کن چون هم اینکه پای ی بچه وسطه  و اینکه اگه استقلال ...

نمیدونم ی وقتایی خوبه ولی خانواده ش نمیذارن حتی اوایل زندگیمون خودش بهم گفت رو مخش میرفتن ک باید کتکش بزنی باهاش بد باشی اینقد نذار بره خونه ی باباش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز