2777
2789
عنوان

این داستان براساس واقعیت (خود.کشی)

605 بازدید | 27 پست

یه دختر ۱۷ ساله رو آورده بودند با قرص برنج خودکشی کرده بود .

داد میزد میگفت فقط میخواستم بترسونمشون نجاتم بدید !

هیچ کارش نشد بکنیم فقط نگاه کردیم از دهن و بینی و گوشش خون زد بیرون و تموم :)

بیاید بیشتر مواظب هم باشیم و قدر تمام لحاضت خوب و بدمون رو کنار عزیزانمون بدونیم ⁦ ♡‿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بعضیا از خودکشی قصدشون ترسوندن بقیه اس اما متاسفانه اون چیزی میشه ک نباید🙂

اخه چرا خودکشی؟! 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

چقدر غم انگیز😭

اشتباهی که خیلیا دچارش میشن و متاسفانه هیچ راه برگشتی ندارن😔😔😔

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
واسه کسی ک برنج میخوره نمیشه کاری کرد؟

به مقدار خیلی زیاد روغن بهش بدیم شاید بشه نجاتش داد

روغن زیتون و…

اصلا نباید مایعات بدیم چون زودتر اعضای بدنش از کار میوفته

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
واسه کسی ک برنج میخوره نمیشه کاری کرد؟

خیلی زود برسونینش میشه 

مثلا یکیو می‌شناختم همون لحظه که قرص رو خورد پشیمون شد خودشو سریع رسوند بیمارستان الان خیلی ساله میگذره اما چون کلیه و اعضای داخلیش نابود شد متاسفانه هفته ای چند بار دیالیز میکنه و کلی عمل شده و با مرده فرقی نداره در واقع

دوست دوران دبیرستان م زود ازدواج کرد با پسری عشقولانه بودن ..بعد مثل اینکه تو‌عقد متوجه میشن که پسر اعتیاد داشته ..مادر دوستم مجبورش می‌کنه طلاق بگیره و دوست من شوهرش دوست داشته و با مادرش بگو مگو می‌کنه و قرص خورد و فوت شد ..خدا رحمتش کنه ملیحه جان ....

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
ههههه اونوقت من ی بار این کارو کردم ولی با برنج نه یه هفته بستری بودم کسی بهم زنگم نزد😅ترس چیه بابا ...

اینکه یه دختر/پسر خیلی قوی ای شکی درش نیست 

ولی مطمان باش برای خیلیا مهمی پس قدر خودت و لحضات قشنگتو بدون و دیگ هیچ وقت سراغ راه حل بیهوده و ضعیف مثل خودکشی نرو 

بازم اگر نیاز به راهنمایی یا دردولدل داشتی میتونی روم حساب کنی داداش /آبجی گلم .

اینکه یه دختر/پسر خیلی قوی ای شکی درش نیست  ولی مطمان باش برای خیلیا مهمی پس قدر خودت و لحضات ...

والا عزیزم همون موقع که کسی سراغمو نگرفت بغض گلومو گرفت و بزرگ شدم دیگه انقد احمق نیستم خود دست گلمو بکشم ..فقط ینفر اومد بیمترستان پیشم اونم گفت عه زنده ای من لباس مشکی پوشیدم گفتن مردی اومدم 🙃