2777
2789

طبیعی من هردو تا بچم دیر دندون دراوردن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من یکسالگی دقیق دندونش نیش زد

خیلی هم دندوناش سالم مونده چون بعد دندون دراوردن شیر شب نخورد دیگه

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
ممنون دوستان خیالم راحت شد

سلام عزیزم فرزند شما چند ماهگی دندون درآورد

پسرم هشت ماه و ده روزشه اما هنوز دندون درنیورده

اما از حدودا پنج ماهگی لثه های پایینش متورمه 

نگرانم 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥