2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

438 بازدید | 15 پست

سلام روزتون خوش

دخترم الان ۷ روزشه روز ۴ م ازمایش زردی داد ۱۳/۳ بود دو روز رفت زیر دستگاه ولی بی قراری میکرد زیاد نموند زیر دستگاه میشه گفت یک روز فقط زیر دستگاه بود

تجربه داشتین شما؟

چیکار باید کنم؟

هنوز یکم زرده

الان که زیر دستگاه نیست هم زرد مونده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش من رفت از تجهیزات پزشکی دستگاهشو کرایه کرد اورد خونه

از بیمارستان رفتن و موندن راحتتره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اره

اول اینکه دستگاه دارین باید لخت باشه 

پوشک فقط بهش باشه و چشمبندش رو هم بزارید 

دوم هوای محیط‌ش هست ،دمای اتاق نباید زیاد گرم باشه 

گرما مساوی هست با زردی 

بعدی ترنجبین بگیر تمیز کن اندازه ی قاشق چای خوری تو ی قاشق غذاخوری آبجوش دم کن چند دقیقه ،صاف کن بریز تو شیشه بهش بده 

بعدی شیرخشت اندازه دوتا عدس بنداز توی ی قاشق غذاخوری آبجوش دم بزار صاف کن بده بهش 

شیر خشت طبعش خیلی سرد هست هر دو روز بهش بده 

ترنجبین تا روزی دوبار هم میتونی بهش بدی ولی حداقل حداقل روزی یبار رو بده 

وقتی می‌بری حموم خیلی نگهش ندارید زود بشور دربیار هوای گرم حموم بچه رو بی حال می‌کنه 

موقع شیردهی اگر دیدی بیدار نمیشه دستانش رو بشور نشد صورتش ،بازم بیدار نشد پوشکش رو باز کن کونشو بشور بزار بیدار بشه 

توی زردی هرچقدر ک بیشتر پی‌پی کنه زودتر خوب میشه 

اینو از کسی ک دوتا بچها خودش زردی داشتن و چارتا خواهرزاده اش و ی برادرزاده ش زردی داشتن می‌شنوی و امتحان شده هست و خداروشکر جواب داده 

دوتا از خواهرزاده هام م زردی‌شون رو ۱۷بود و ده روز تو دستگاه بودن🥺

زردی تا چهل روز تو بدن نوزاد هست شیرخشت ترنجبین رو تا چهل روز بهش بده بیشتر هم شد عیب ندارع 

راستی شیرخشک نان هم میتونی بهش بدی ک خوب سیرش‌ کنه و بتونه بیشتر پی‌پی کنه 

دکتر بچهام هم پیشنهاد داد بهم سر زردی بچها ،گفت خیلی هم عالی هست 

ب شرطی ک شیر خودت رو هم کنارش بدی بهش ،همش شیرخشک ندی بچه ها ت کنه ب شیر خشک ،شیرخودتو ول کنه من شیر خشک رو شبا بهشون میدادم ک یکم استراحت کنم شب 

راستی برادرزاده‌مم تو دستگاه بود😁🥺🥺

خیلی بی قراری میکنه دکترش گفت زردی ۱۳ دستگاه نذارش خودش میاد پایین طبیعیه من خودم از وسواس دو روز گ ...

ولی حتما اون کارایی ک گفتم انجام بده زردی پسر بزرگم ۹بود 

کوچیکه ۵ 

حتما حتما اون کارا رو انجام بده ب امید خدا خوب میشه 

ربطی هم ب گرمی خخوردن خودت ندارع فقط مواد غذایی حاوی بتاکاراتون رو نخور چون زرد رنگ هست و بد هست 

راستی ی قطره زردی هست دکتر داد براش بیلی‌ناستر هر هشت ساعت شیش قطره بهش بده

ممنون از راهنماییت🌹

خواهش میکنم

یکم طول می‌کشه ک خوب بشه و انتظار نداشته باش زود خوب شه  ولی خداروشکر خوب میشه ب شرطی ک خوب بهش بخورونی بچه ها ک دنیا میان تنبل هستن تو شیر خوردن تو زردی هم ک بی حال میشن وظیفه تو ب عنوان ی مادر اینه ک بهش بخورونی و اون هی پی‌پی کنه😂

ولی خواهشا اون ترنجبین شیرخشت و شیر خشک و قطره بیلی‌ناستر رو حتما بهش بده بخوره 

موفق باشی دوست عزیز 🌹 

راستی قدمش هم مبارک پیرهن پری 😍😍