2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار یکی گفت ظاهر نوزادش دختره ولی باطن پسر و بیضه داره تو شکمش این برام عجیب بود کلن کسایی ک این مشکلات رو دارن برام عجیب بوده و هست البته میدونم خلقت خداست ولی بازم...

اینکه یکی برا سگش خونه میخره بعد یه عده نمیتونن تو پایین شهر حتی خونه اجاره کنن ذزحالی که هر روزم سرکارن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یبار یکی گفت ظاهر نوزادش دختره ولی باطن پسر و بیضه داره تو شکمش این برام عجیب بود کلن کسایی ک این مش ...

ببخشید ولی نوزادا که شبیه همن فقط اندام تناسلی شون فرق داره ظاهرباطن متوجه نشدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

تو این دنیا هیچ چیز عجیب نیس اگر هرچی پیش میاد مطابق میلت رحمت واسعه خداونده و اون که نمیشه و زمانش نرسیده حکمت خداونده فقط باید در همین زمان حال بابت سلامتیت شاکر درگاه خداوند باشی و حال دلت با تک تک داشته هات خوب الحمدالله یارب که افتخار بندگی دادی 🤲🌹

اینکه یکی تو یه خانواده پولداره یکی تو خانواده فقیر بدنیا اومده زمین تا اسمون زندگیشون فرق داره بعد میگن پول مهم نیس یا چرک کف دسته واقعا برام عجیبه اینو میگن

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
اینکه یکی تو یه خانواده پولداره یکی تو خانواده فقیر بدنیا اومده زمین تا اسمون زندگیشون فرق داره بعد ...

همون چرت و پرتای که قدیم تو مدرسه کردن تو مغزشون همونا رو تکرار میکنن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
همون چرت و پرتای که قدیم تو مدرسه کردن تو مغزشون همونا رو تکرار میکنن 

دقیقا

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی