2777
2789
عنوان

شوهر ... من

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 62 پست
والا اونا بریز و بپاششون از ما بیشتره ...تعطیلات رسمیو همشو میرن سفر اخر هفته هم میرن باغ شخصیشون فق ...

شوهرمنم‌همینه ولی میدونم برادراش به شدت زرنگن این هرچی داره خرج خانوادش ورفقاشه_فک کن ماشین ازخودش میده همین برادرها با زناشون میرن‌عشق وحال پول بیمه وخلافی وتعمیرشو این میده اونا صاحب خانه وزندگی ماهیچی دیگه بعداز۱۲سال جنگیدن خسته شدم گفتم‌بزار تاسرش به سنگ‌نخوره آدم‌نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرمنم‌همینه ولی میدونم برادراش به شدت زرنگن این هرچی داره خرج خانوادش ورفقاشه_فک کن ماشین ازخودش م ...

شوهرای ما دیگه چیزی برا از دست دادن ندارن متاسفانه فک نکنم تغییر کنن

شوهرت به نظرم ساده اس .کاش پدرش کمکش میکرد از سلدگی دربیا 

خود پدرش بیشتر دامن میزنه ولی بسیار بی منطقه این ادم ... فک کن پدری که بخاطر یه کلمه حرف خاله زنکی دروغ کل تشکیلات عروسیو بهم بزنه و کوتاه نیاد ازش چه انتظاری میره

بهداشت که کسی زندان نمیکنه محل کار تعطیل میکنه کارمند بهداشتم گلم 

والا حکمشو نگاه کردم ۴ ماه زندان براش بریده بودن به جرم به خطر انداختن سلامت عموم ..۱۵ میلیون داد وکیل تا براش یه لایحه نوشت نجاتش داد

یه روز از صب تا شب تعقیبش کن ببین چه خاکی تو سرش میریزه... شاید معتاده همه رو خرج مواد میکنه

حالا تازگیا اسنپم میره ولی بازم روز به روز لنگ تر میشه ..به زور خرج میده 

اخه اگه معتاد بود توی این چن سال نشون میداد

تو تاپیک قبلیت نوشتی شوهرت ماهی 12 تومن بهت میده.  اینجا میای میگی هیچی شوهرت پول نمیگیره، حتی ...

خوب احتمالاازبرادرشوهرش میگیره برای تمام هزینه های خونشون ۱۲چی میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖