2777
2789
عنوان

شوهر ... من

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 62 پست

عزیزم حتما فکر اقتصادی برادر شوهرت خوبه که پدرش بهش اعتماد داره و همه جیزو سپرده به ایشون چون فکر درست و پول دراوردن به سن و سال نیست  حتما فکر کردن اگه مسئولیت دست همسر شما بیوفته همه چیز چند وقته از دست میره

فقط غیرممکن،غیرممکن است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب احتمالاازبرادرشوهرش میگیره برای تمام هزینه های خونشون ۱۲چی میشه

۱۲ تومنی که به زور میده به من  به اندازه خرج سگهای باغ اونا هم نمیشه اخه ..من نمیگم ما خیییلی کم خرج میکنیم ولی نسبت به زندگی لاکچری اونا هیچع

تو تاپیک قبلیت نوشتی شوهرت ماهی 12 تومن بهت میده.  اینجا میای میگی هیچی شوهرت پول نمیگیره، حتی ...

نه هزیزم منظورم این بود حتی برا پول یه سیب زمینی رو از اون میگیره یعنی اینکه هرچی بخواد بگیره برا خودمون از اون باید بگیره خودش اختیارات نداره 

چی بگم مثلا ؟

بگو‌خیلی تو‌خرج زندگی تخت فشارید نه خونه ای نه پس اندازی نه مسافرتی دقیقا شوهرت داره اونجا چیکار میکنه.البته بهتره از مشاور کمک بگیری.یا اصلا حق شوهرت رو بدن جدابشه.اصلا با شوعرت حرف میزنی ؟اون چی میگه چه تو ضیحی داره بده؟بهش گفتی داره وقتشو تلف میکنه؟بهش بگو تا یه مدت جوونی میتونی کار کنی و پس انداز کنی صاحب چیزی بشی

بگو‌خیلی تو‌خرج زندگی تخت فشارید نه خونه ای نه پس اندازی نه مسافرتی دقیقا شوهرت داره اونجا چیکار میک ...

اره بهش گفتم میگه همه اینا رو خودم میدونم اونا حقمو نمیدن میگن باید همینجوری باهم باشیم و حدا نکنیم سرمایه رو .. 

بهش میگم خب کارتو عوض کن کلا اینا به تو پول بده نیستن میگه شرایط اقتصادی بده باید بمونم همینجا وگرنه همینم گیرمون نمیاد برا خرجی

به همین سادگی😊