2777
2789
عنوان

شوهر ... من

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 62 پست
تقریباپنج تا رفیق هم سن هم  همکار با درامد مساوی باهم توی یک هفته ازدواج میکنن  توی یک ...

والا اونا بریز و بپاششون از ما بیشتره ...تعطیلات رسمیو همشو میرن سفر اخر هفته هم میرن باغ شخصیشون فقط هفته ای چن میلیون توی باغشون خرج میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حتما خیلی خسته شدی اخه یه زن طبیعتا دوست داره مردش به تمام معنا مرد باشه نه اینجوری مظلوم که حقش ...

خیلی سخته عزیزم واقعا به معنای واقعی حس تلف شدن دارم ولی با وجود بچه که اونم دختره تصمیم گیری سخته

چه خاکی بریزم سرم با این ادم؟توی خونه بجز رابطه جنسی ارتباطمو ب کل قطع کردم

یعنی حرف اینا باهاش نمیزنی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
والا اونا بریز و بپاششون از ما بیشتره ...تعطیلات رسمیو همشو میرن سفر اخر هفته هم میرن باغ شخصیشون فق ...

ببین دقیقا دوستان همسر من هم همینن 

شرایطمون خیلی مساوی هست 

ولی من مثلا برای لباس خریدن باهاشون میرم بیرون شاخ در میارم 

همه اشونم دوتا بچه دارن 

ینی خرج شون از ما بیشتره 

این درصورتیه که من تمام طلاهامو واسه حماست از همسرم دادم 

حتی طلای بچگی هان 

اونا ندادن هرسالم دارن اضافه میکنن...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

خوب ازپدرشوهرت کمک بگیربگوحقوق فلانی یاسودشو. هرماه واریزکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باباش چی میگه

هر موقع منو میبینه میگه شوهرت شله در حالیکه همه خر حمالیها با شوهر منه ..خیلی جالبه پولا دست پسر کوچیکس ولی دردسرا برا این ..مثلا همین تازگیا از بهداشت گیر داده بودن شوهر من خودشو انداخت جلو همه کاره جلوه داد خودشو کم مونده بود پاش به زندان باز بشه با زور خودشو نجات داد