2777
2789
عنوان

کسی میدونه آیا ؟

83 بازدید | 14 پست

امروز همینطور الکی دراز کشیدم یهو خوابم برد.کل خوابم دوساعت نشد. .خواب دیدم آخر زمان شده بعد هممون مردیم چشامو باز کردم دیدم یه جای خیلی خوشگل هستم یه پیراهن سفید تنم بود همش خداروشکر کردم که اومدم بهشت.خلاصه خیلیی خوشحال بودم.

حالا بماند یبار خواب دیدم رفتم کربلا .دوبار خواب دیدم رفتم مشهد

کلا خوابام معنوی شدن..کسی تعبیرشو بلده میشه بهم بگین تعبیرش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا نظر کرده یعنی چی فقط میخواستم معنیشو بدونم. ممنون بابت پاسخ گوییت

معنی می خوای همین رو ازش بکشی بیرون دیگه وگرنه تعریفش نمی کردی و تاپیک نمی زدی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
یا خدا😱 نمیرم😩😵🙈

فک کنم دیوانه‌ شده‌ای ای بنده‌ی بی‌کار !☺️ خودت می‌خوابی و از برای خودت بدون اجازه وارد بهشتمان میشوی؟ نه ... اصلا یه سوال دارم ، مگه فک کردی انتخاب نزدیکه و روبان افتتاح بهشتو قیچی کردن! که برا خودت راه افتادی رفتی تو ؟! بعد از انتخابات انشاالله هرکی خواست تشریف بیاره! این یه بارم بخشیدمت به جهانگیری! چون جهان گرفته!!☺️ دیگه اون طرفا پیدات نشه هااا !🤣 بهشته ، خونه خاله نیس که!!

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
فک کنم دیوانه‌ شده‌ای ای بنده‌ی بی‌کار !☺️ خودت می‌خوابی و از برای خودت بدون اجازه وارد بهشتمان میشو ...

ممنون از لظفت بیکران شما

از شیطان یه آدرس پرسیدم گفت برو اونجا

منم ساده گولشو خوردم

دیگه تکرار نمیشه

ممنون از لظفت بیکران شما از شیطان یه آدرس پرسیدم گفت برو اونجا منم ساده گولشو خوردم دیگه تکرار نم ...

حالا می‌خوای منو بپیچونی؟! آخه شیطون آدرس بهشتو میده؟ بگو منه شیطون اومدم ببینم می‌تونم دوباره یواشکی جیم فنگ شم تو بهشتو یه آدم و حوای دیگه رو گول بزنم که متوجه شدم هرچی هوا تو بهشته هوای خالیه و هیچ آدمی اونجا نیس! منم یه خنده شیطانی زدم و گفتم الموفق شدم !!😂😂

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
حالا می‌خوای منو بپیچونی؟! آخه شیطون آدرس بهشتو میده؟ بگو منه شیطون اومدم ببینم می‌تونم دوباره یواشک ...

ماشالله

شما خودتون یه پا شیطونین

شیطون باید جلو شما لنگ بندازه بگه برین من جاتون شیفت میدم😁