2777
2789
عنوان

حسود بودن

86 بازدید | 9 پست

بیاید راه حل بدید از خودم بدم اومده شدید حسود شدم نمیدونم شاید رفتار اطرافیان روم اثر گذاشته کلی بخوام بگم من یه نعمتی خدا بهم داد خیلی خوشحال شدم بعد یکی از فامیل های دور هی زنگ میزد و تماس و رفتار زیاد جالبی نداشت بعد الان اونم همون نعمت داره ولی من خوشحال نشدم براش یه کمم ته دلم دوس ندارم داشته باشه واقعا از خودم بدم اومده چیکار کنم رفتارم درست شه اولین باره این جوری شدم اصلا تا الان همچین حسی نداشتم خیلی چیز مزخرفیه 

دو روزه پیر و پلاسیده میشی اینطوری

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روزه پیر و پلاسیده میشی اینطوری

اصلا من اینجوری نبودم نمیدونم رفتار اون شخص رو منم اثر گذاشته اخه باردار بودم ۳ ماه اول هی زنگ میزد ببینه بچه سالمه افتاده یا نه بعد سر جنسیت هی تماس میگرفت پیام میداد اصلا از خودم بدم اومد بابت واکنشم

این حس حسادتو همه دارن. یه جاهایی برانگیخته میشه. با اینکه خوشحالی دیگران ناراحتت نمیکنه ولی بازم بخ ...

نه به اصلا بقیه برام مهم نیستن واقعا ولی اولین بار شد اینجوری شدم نمیدونم چرا 

اصلا من اینجوری نبودم نمیدونم رفتار اون شخص رو منم اثر گذاشته اخه باردار بودم ۳ ماه اول هی زنگ میزد ...

شاید واقعا از ذوق زنگ میزده

الان اونم بچه دار شده؟

از اینکه بچه دار شده ناراحتی؟

جنسیت بچه شما و ایشون چیه؟ 

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
شاید واقعا از ذوق زنگ میزده الان اونم بچه دار شده؟ از اینکه بچه دار شده ناراحتی؟ جنسیت بچه شما و ...

ببین اون قصد بارداری داشت بعد سال پیش بچش افتاد تو سه ماه اول هی از من سوال میکرد بچه میاری گفتم نه تا اینکه یهویی باردار شدم بعد هی زنگ میزد که تو سه ماه اول بچت چی شد اخه تو ۳ ماه اول چی میخواد بشه خدای نکرده بعد گفتن بارداره خوشحال شدم براش خلاصه من رفتم تعیین جنسیت گفتن پسره زنگ زد تبریک بگه گفت مبارکه نسل همسرت ادامه پیدا میکنه منم گفتم چه ربطی داره همسر من تک پسر نیس که این حرفت زشته خلاصه گذشت زنگ زدم تبریک بگم بهش برای بارداریش به من گفت مصمومیت غذایی داره در حالی که دو روز بعد زنگ زد گفت باردارم ۲ ماهمه منم بهم برخورد که با خودش چه فکری کرده اینجوری رفتار کرده قائم کردن داره مگه 

ببین اون قصد بارداری داشت بعد سال پیش بچش افتاد تو سه ماه اول هی از من سوال میکرد بچه میاری گفتم نه ...

بیخیال بایا بچه هم مگه حسودی کردن داره آخه؟بالاخره همه دیر یا زود بچه دار میشن دیگه..

حالا ماها چ گلی به سر پدر مادرامون زدیم ک بچه ها چ گلی ب سر ماها بزنن..

بیخیالی طی کن

باردارم که هستی نباید حرص و جوش بخوری

بیخیال بایا بچه هم مگه حسودی کردن داره آخه؟بالاخره همه دیر یا زود بچه دار میشن دیگه.. حالا ماها چ گ ...

دقیقا من اصلا برام این چیزا مهم نیس رفتار اون شخص رفته رو مخم که به همه گفت بارداره من زنگ زدم تبریک بگم خوشحال شدم گفت نه مسمومیته بعد الان براش دیگه خوشحال نیستم که هیچ ته دلم یه مدلی ام از رفتار خودم ناراحتم اون که هیچ

دقیقا من اصلا برام این چیزا مهم نیس رفتار اون شخص رفته رو مخم که به همه گفت بارداره من زنگ زدم تبریک ...

خب طبیعی بوده اولش به همه نگه. قبلا صدق داشته میترسیده این یکیم طوری شه بهش حق بده