2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

ما بچه های فامیلمون اینطور هستن میارن میذارن خونه ما ، یه روز نگه میداریم بعد میبرن یه استراحتی میکنند میتونی ببر خونه عمه ای خاله ای یا مادرت

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
منظور من این نیست که چرا اومدن دارن کمک میخوان،اینحا دقیقا واسه همین کاره میتونستن یه تیتر مناسب تر ...

ببین طرف الان از اخر خط داره حرف میزنه چرا ما باید ب ی تیتر گیر بدیم هر کدوم از جملاتمون میتونه الان اونو غمگین تر یا امیدوار کنه .قطعا کسی ک مادر هست درکش میکنه و بخاطر ی تیتر قضاوت نمیکنه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی تو شرایط من قرار بگیری متوجه میشی الان هر چی بگم حرف مزخرف میگم

اگه قرار باشه همه مادرا اینقدر زود از کوره در برن و بیان بگن از بچه ام متنفرم دیگه باید به عشق مادر فرزندی هم شک کرد شما باید رو خودت کار کنی بچه مشکلی نداره هر کاری هم کنی اون بچه درست بشو نیست چون الان وقت اینه که شیطونی بکنه دست و پاشم ببندی درست بشو نیست

پسرمنم اینجوری بودولی مشکل پسرمن دیرحرف زدنش بودکه خیلی جیغ میزدوبی قراربودالان تازه۳سالش شده زبونش ...

سه سالشه در چ حد حرف میزنه قبلش چطور بود؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
قضاوت نکن تاحالا حتما با بجه نااروم و بچه ای ک همش گریه میکنه نبودی عصاب ادمو داغون میکنن داغون ک هی ...

بچه اگه بارداری ارومی داشته باشه خونه اروم باشه وقت دندونش نباشه مریض نباشه بی قرار نیست

عزیزم ببخشیداااا این بنده خدا نمیدونسته ک بچش اینجوری میشه من کامل درکش میکنم چون خودم ی پسر شلوغ ...

خب عزیزم وقتت برای یکی میزاشتی ن2 تا

بچه تا مشکل نداشته باشه اذیت نمیکنه فضای نااروم بچه رو نااروم میکنه 

😐بله حق با شماست عباس آقا

دربرابر فهمیدن مقاومت نکنید.🌷

دوست من یک دختر داشت از نوزادی فقط جیغ میزد و گریه میکرد.دقیقا هر شب تو ماشین میخوابوندنش.تا ۳سالگی ...

دخترم اتیسم نداره چون حرف میزنه جمله میگه به شدت باهوشه همه اطرافیان رو می‌شناسه .اما ممنون 💚