2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76959 بازدید | 416 پست

عزیزم ببخشید ولی شرایطش نداشتی بچه دار نمیشدی مگه زورت کردن 

همچین فضای متشنجی بجه اروم نمیسازه روح و روان بچه رو با داد کشیدنات داغون نکن

اینفدر داد میزنی ک بچه بالامیاره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی صبورم که خودمو تا حالا دار نزدم واقعا صبوری کردم

خودتم خسته ای ضعیف شدی حتما کم میخوابی دیگه یه ادم مگه چقدر توان داره  یکم مکمل و ویتامین بخور میگذره از اب و گل درمیاد غصه نخور هنوز دوسالش هم نشده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

این تیترا چیه هر روز یکی میزنه؟واقعا خدا به داد اون بچه برسه،بچه چی میفهمه که اینجوری میگی متنفرم؟میخوای مثل یه ادم شصت ساله باهات رفتار کنه؟یکم سم بریز تو غذاش بده بخوره بیشتر از این اذیت نشه،من نمیتونم درک کنم یه مادر چجوری میتونی همچین حرفی بزنه

اخی عزیزم همسن بچه منه منم همینم باهم حموم میریم باهم دشویی میریم 🤧 حتی تو بغلم غذا میپزم همه کار باهمیم منم گاهی وقتا عصبی میشم گریه میکنم  هیچکسو ندارم  شوهرمم صب تا شب سرکاره اون بچه همه دین و ایمونش تویی سعی کن هرکاریو مث بازی انجام یدی وگرنه اذیت میشی ی مدته میگذره دلت تنگ میشه

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

تنها راهت کمک گرفتن از دیگران هست ک بتونی یکم خلوت کنی و یا ورزش کنی ک روحیتو بسازی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خیلی صبورم که خودمو تا حالا دار نزدم واقعا صبوری کردم

بچه داری همینه دیگه خواهر ،فکر کنم توقعش رو نداشتی که آنقدر سخت باشه ،پسر کوچیکه منم همینه الان هفت سالشه و هنوز همه کاراش رو من میکنم 

آخی نگو اینجوری مگه میشه آدم از بچه خودش بدش بیاد 🫠

ببرش دکتر شاید یه مشکلی داشته باشه

در ضمن داد زدن هیچیو درست نمیکنه🫥

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243