2777
2789
عنوان

دعوا

129 بازدید | 10 پست

غروب مادرش زنگ زد نتونستم ج بدم از گوشی خودش ن من دستم خیس بود از غروب سر همین مسله باهام حرف نمیزنه باور میکنید بخدا واس خانواده ش ن خودش  ن زنگ و بچه ش مهم نیستین سر همین اینقد میسوزم

خوب خودش جواب میداد یا بعدش زنگ میزدی دیگه این اداها چیه درمیاره !!!!

بخدا سالی ی بار ب من زنگ نمیزنن یا تا خودش نیاد ی احوال از دخترم نمیپرسن دیگه از کارای مادرش هرچقدم بگم کمه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخدا سالی ی بار ب من زنگ نمیزنن یا تا خودش نیاد ی احوال از دخترم نمیپرسن دیگه از کارای مادرش هرچقدم ...

خودشم انگار قاطی داره و دنبال بهونست ولی هرکسی ممکنه اون لحظه که گوشیش زنگ میخوره نتونه جواب بده

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خودشم انگار قاطی داره و دنبال بهونست ولی هرکسی ممکنه اون لحظه که گوشیش زنگ میخوره نتونه جواب بده

نمیدونم چیکار واقعا از هر طرف ک بگی تو فشارم اخلاقش تا دخالت های خانواده ش بی پولی مستاجری همه چی اینو دیگه نمیدونم کجای دلم بذارم

نمیدونم چیکار واقعا از هر طرف ک بگی تو فشارم اخلاقش تا دخالت های خانواده ش بی پولی مستاجری همه چی ای ...

محلش نذار بذار باد کنه حالا خیلیم عرضه داشته طلبکارم هست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟